Bravo, ai stil! – Replici dure intre Carina … | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Replici dure intre Carina … | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Replici dure intre Carina …

ES
Bravo, ai stil! – Replici dure intre Carina si Andreea: ,,Esti cea mai falsa persoana!"
Bravo, ai stil! – Replici dure intre Carina si Andreea: ,,Esti cea mai falsa persoana pe care o cunosc!”

Am intrat in forta in cea de-a noua saptamana a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Si ieri ne-am bucurat de o editie cu de toate: povesti fabuloase, tinute ca la carte, aplauze din partea juratilor si, nu in ultimul rand, de multe sfaturi de la cei mai buni oameni in domeniul modei: Maurice Munteanu, Raluca Badulescu si Alex Abagiu, ,,Regele Machiajului”. Comentariile acide si intepaturile nu au lipsit intre concurentele noastre, mai mult, undele dintre ele vor sa si pastreze distanta, asta din cauza unor comentarii socate aparute in mediul online. O concurenta a reusit sa scoata din sarite juratii, iar pentru a si fost taxata. Si astazi trebuie sa va asteptati la o editie cel putin la fel de fabuloasa ca cea de ieri, iar pentru a afla care concurenta primeste cele trei stelute, cine reuseste sa contureze cel mai bun styling, dar si cine da gres, stati cu ochii pe noi si, de asemenea, nu uitati sa va votati concurenta preferata! ❤

In editia din 31 mai, cea de-a doua concurenta la defilare este Andreea, care ieri ne-a surprins cu o tinuta indrazneata si super sexy. Azi, insa, este mai “cuminte”, insa la fel de senzuala.
Daca va reusi sa primeasca cele trei stelute, aflam chiar din acest material.

Andreea continua povestea cu iubitul imaginar. Daca luni a plecat cu el intr-o vacanta, marti nu i-a mai raspuns la telefon si a plecat in munti, in aceasta seara Andreea revine pe plaiuri mioritice si, ce credeti, a decis sa se impace cu individul. O fi fost si el in munti si nu a avut semnal, se gandeste concurenta.

Ei bine, pana vom afla care este verdictul in ceea ce priveste tinuta, mergem in culise, acolo unde intre ea si celelalte concurente a avut loc un dialog extrem de dur. A fost Andreea impotriva Carinei, a lui Beatrice, a lui Iris. Majoritatea fetelor o considera pe Andreea vinovata de mesajele negative primite in online: ,,O parte din comunitatea ei vin la noi, injura, ne fac in ultimul hal. Daca a reusit sa atraga asemenea persoane, inseamna ca se aseamana!”. Andreea se apara si spune ca asa este si in viata de zi cu zi. La fel cum se comporta cu ele, se comporta si cu apropiatii. Iris este in asentiment cu Carina: ,,Eu nu te-am jignit, dar tu m-ai facut penibila. Incerci sa ne bati obrazul..”. Unde se va ajunge, ramane de vazut.

Daca tinuta trece pe sub radarul juriului, cu mici detalii ce ar fi trebuit sa fie mai bine puse la punct, partea de make-up nu-l prea incanta pe Alex Abagiu: ,,Ce se intampla cu sprancenele tale? Pari foarte mirata!”. Daca primeste Andreea trei stele sau nu, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Andreea

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました