Bravo, ai stil! – Carina, extrem de transant… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Carina, extrem de transant… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Carina, extrem de transant…

未分類
Bravo, ai stil! – Carina, extrem de transanta: ,,Nu-mi place nimic din ce propune Andreea astazi!"
Bravo, ai stil! – Carina, extrem de transanta: ,,Nu-mi place nimic din ce propune Andreea astazi!”

Mai este o singura zi pana la cea de-a noua editie concept a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Emotiile sunt enorme, pretentiile sunt extrem de mari, iar tensiunile sunt la cote maxime. Mai multe concurente au reusit astazi sa faca o impresie buna, doar ca ramane de vazut daca vor bucura juriul si in editia de maine.
Editia din aceasta seara are de toate: tinute fabuloase, critici, dezamagire, hohote de ras, comentarii acide si imagini exclusive din culise! Urmeaza extrem de multe surprize, insa pentru a le afla trebuie sa fiti alaturi de noi pana la final. ❤
Care dintre cele opt concurente vor reusi sa dea pe spate juratii, care este concurenta care dezamageste azi, ce observatii s-au facut, ce critici s-au adus, dar si ce provocari au lansat Maurice Munteanu, Alex Abagiu si Raluca Badulescu, aflati in aceasta seara.

P.S.- Pentru ca este 1 iunie, ,,Ziua Copilului”, uram si noi ,,La multi ani!” tuturor copiilor si adultilor cu suflete de copii! 🥳❤

In editia din 1 iunie, prima concurenta care ne incanta privirile este Andreea.
Andreea a reusit in ultimul timp sa provoace multa valva in culise, iar fetele sunt cam pornite impotriva ei. Mai mult, Beatrice a si declarat ca nu mai vrea sa aiba treaba cu ea. De ce, cum s-a ajuns aici si care va fi deznodamantul acestei rafuieli, ramane de aflat pe parcurs. Nu uitati sa fiti alaturi de noi si sa va votati concurenta favorita.

In aceasta seara, Andreea ne prezinta o tinuta romantica, pe care o va purta la o cina romantica. Daca este nu este potrivit ceea ce poarta concurenta noastra, aflam de la Andreea: ,,Nu-mi place tinuta. Nu-mi place niciun articol din tinuta. Nu as purta niciodata asa ceva. Nu mi se pare ca o avantajeaza!”. Sa fie doar o simpla rautate? Pe de alta parte, nici Ioanei nu-i place look-ul Andreei din aceasta seara, dar coafura i se pare draguta si in tema cu sarbatoarea.

Raluca Badulescu a fost extrem de curioasa daca exista vreo concurenta careia sa-i placa tinuta Andreei. Maria, Iris si Georgiana au fost cele cucerite de rochia putin iesita din comun. Nu prea vezi asa ceva in magazinele din mall, ce-i drept.
Pe scurt, Andreea a fost criticata de colege, dar apreciata de juriu. Cate stelute credeti ca a reusit sa obtina?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Andreea

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました