Bravo, ai stil! – Andreea, la limita! ,,Feme… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Andreea, la limita! ,,Feme… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Andreea, la limita! ,,Feme…

未分類
Bravo, ai stil! – Andreea, la limita! ,,Femeia paianjen, vaduva neagra sau Morticia Addams"
Bravo, ai stil! – Andreea, la limita! ,,Femeia paianjen, vaduva neagra sau Morticia Addams”

Saptamana a noua a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!” se incheie cu o gala fabuloasa. Alaturi de cele opt concurente, si noi am trecut printr-un cumul de strari: emotii uriase, bucurie, dezamagire, tristete sau indignare, stari pe care azi le lasam deoparte si ne relaxam cu o editie concept fenomenala: ,,Nunta in Vegas”.
Creativitatea este la cote maxime. Se anunta tinute fabuloase, indrazneste, socant de perfecte, dar si critici pe masura, caci juratii nu mai iarta nimic si analizeaza totul la sange. Nu vor lipsi nici intepaturile dintre concurente. Mastile incep usor, usor sa cada, iar rivalele isi arata “coltii”. Lupta devine din ce in ce mai crancena, insa va lasam pe voi sa descoperiti cine minte, cine spune adevarul, cine pe cine uraste, dar si care este cea mai buna concurenta a serii. Urmeaza o editie de neegalat! Fiti cu ochii pe noi si nu uitati sa va votati concurenta preferata!

In editia din 2 iunie, in cea de-a noua gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, cea de-a cincea concurenta care ne incanta privirile este Andreea.
Nu stim ce se intampla cu Andreea, dar in ultimul timp, mai ales de la venirea Mariei in competitie, tinutele ei scartaie grav. Era una dintre cele mai bune concurente, iar in gale reusea sa straluceasca. Editia concept: ,,Nunta in Vegas”, ar putea sa-i pica manusa, insa daca e asa sau nu, aflam din acest material.

Andreea prezinta in gale momente spectaculoase, insa de data aceasta s-a intrecut pe sine. Ce parere aveti despre baiatul pe care l-a bagat cu fata in tort?
Despre tinuta, Maria spune ca ii place, e sexy, insa doar atat: ,,Nu-mi inspira nimic. Esti frumoasa si atat!”. Iris, pe de alta parte, nu o vede in tema.

Oare comentariile juratilor vor fi mai bune?
Raluca Badulescu: ,,In comparatie cu ceea ce au facut colegele tale, tu chiar ai incercat. Mi-a placut, iar rochia pe care o porti e frumoasa!”. Rochia ii place si lui Maurice Munteanu, insa ar fi ales un alt chilot: ,,La aceasta rochie, obligatoriu se pun sandale. Banghesti foarte la limita!”.
Verdictul juriului: Andreea e pe muchie de cutit in aceasta seara. Ce note primeste, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Andreea

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました