Bravo, ai stil! – Rebecca a lasat juratii mu… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Rebecca a lasat juratii mu… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Rebecca a lasat juratii mu…

未分類
Bravo, ai stil! – Rebecca a lasat juratii muti de uimire! ,,Aduci un nou suflu competitiei"
Bravo, ai stil! – Rebecca a lasat juratii muti de uimire! ,,Aduci un nou suflu competitiei”

Iata ca am ajuns si in cea de-a zecea saptamana a celui mai tare show de moda din Romania: ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8. Vineri, in editia concept cu nunarul noua: ,,Nunta in Vegas”, am avut parte de cele mai spectaculoase tinute si de jurizari la sange. Concurentele care nu s-au ridicat la nivelul asteparilor juratilor au fost taxate apring si au primit cele mai mici note. Ca urma a punctajului mic obtinut in gala, a stelutelor prea putine acumulate in cursul saptamanii, dar si a voturilor insuficiente date de public, Carina si Constantia au parasit competia: ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8.

Desi ne-am inceput editia in numar de sase concurente, va asiguram ca pana la final vom ajunge la numarul obisnuit. Cum? Pai, fiti alaturi de noi pentru a afla. Urmeaza o multime de surprize care mai de care mai incitante!

Ca urmare a eliminarii a doua concurente in editia concept de vinerea trecuta: ,,Nunta in Vegas”, Ilinca Vandici are o surpriza extrem de frumoasa pentru fanii competitiei stilistice ,,Bravo, ai stil!”. In sezonul 8, in cea de-a zecea saptamana, Rebecca pasteste cu mare incredere in platou si reuseste sa creeze o atmosfera de vis. Energia ei si buna dispozitie speram sa va molipseasca si pe voi. 🤗
Maurice Munteanu: ,,Miau! Miau! Miau!”.

Rebecca: ,,Buna, dragilor! Ma numesc Rebecca. Multi ma stiti sub numele de Becky Bachata. Sunt instructor de bachata si particip la emisiunea ,,Bravo, ai stil!”. M-am nascut in Brasov. Tatal meu este bongolez, iar mama mea este romanca. Eu, ca personalitate sunt fix ca vremea. Poate sa fie si tornada si soare si placut. Am venit aici ca sa arat si partea mea creativa, asta pentru ca de fiecare data lucrez in proiectele altora, in coregrafiile altora, in hainele altora!”.
Daca ar castiga marele premiu, Rebecca vrea sa-si cumpere capre cu toti banii: ,,Imi doresc casa si capre. Casa stiu ca nu pot sa-mi cumpar, dar vreau capre!”.

Rebecca se prezinta si in fata juratilor pentru prima oara, caci, lasand gluma la o parte, trebuie sa aflam si care este verdictul primei ei tinute prezentate in cadrul show-ului de moda ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8.
Maurice Munteanu: ,,Imi place foarte mult stylingul pe care il propui, imi place parul, bereta. Bine ai venit!”.
Energia Rebeccai cucereste juriul. Speram sa o tina tot asa, caci avem nevoie de oameni cat mai pozitivi in jurul nostru!

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Rebecca

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました