Bravo, ai stil! – Ziua a inceput cu peripeti… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Ziua a inceput cu peripeti… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Ziua a inceput cu peripeti…

未分類
Bravo, ai stil! – Ziua a inceput cu peripetii pentru fete! Iris nu a auzit alarma si a intarziat!
Bravo, ai stil! – Ziua a inceput cu peripetii pentru concurente! Iris nu a auzit alarma si a intarziat!

Ieri, in editia din 5 iunie, s-au alaturat competitiei stilistice alte doua concurente extrem de frumoase, cu o energie aparte, inteligente, sincere, carismatice, talentate si cu mult, mult bun gust. Fetele noastre au trecut cu bine pe sub radarul juratilor, insa abia de astazi incepe marea provocare. Si nu doar pentru ele se anunta vremuri grele in cadrul show-ului de moda, ci si pentru veterane.
Stacheta a fost ridicata deja la un alt nivel, suntem in cea de-a zecea saptamana a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, ne apropiem cu pasi repezi de editia concept cu numarul 10, pretentiile sunt enorme, iar jurizarile la sange. Cine impresioneaza, dar si cine dezamageste, aflam in aceasta seara.

In editia din 6 iunie, cea de-a doua concurenta care ne incanta privirile este chiar una dintre veteranele sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, Iris. Pare ca astazi este mai suparata, insa defilarea ei ne confirma daca este asa sau nu. De altfel, chiar suntem curiosi cu ce tinuta ne surprinde si astazi, mai ales dupa aparitia a doua noi concurente in peisaj.

In aceasta seara, Iris face casting pentru posibili pretendenti motociclisti. Cu siguranta va reusi sa-i dea pe spate cu tinuta ei.
Beatrice, despre tinuta propusa in aceasta seara de Iris: ,,Imi place foarte mult, iti vine foarte bine. Te regasesc in acest outfit!”. Si pentru ca nu exista zi fara incidente la ,,Bravo, ai stil!”, trebuie sa stiti ca Iris a intarziat astazi la filmari: ,,M-am bagat la somn pe 6:30 dimineata, mi-am pus alarma, nu am auzit-o si m-am trezit la 9:30 si tot ceea ce-mi doream era sa fie un vis!”. Avem si imagini din culise.

Alex Abagiu deschide seria jurizarilor cu multe complimente pentru Iris: ,,E un look bine compus!”. La polul opus este Maurice Munteanu, care marturiseste ca stylingul e sinistru: ,,In banii astia, e si putin haios!”. Oare cate stelute primeste concurenta noastra astazi?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Iris

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました