Bravo, ai stil! – Jurizarea Georgianei a sta… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Jurizarea Georgianei a sta… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Jurizarea Georgianei a sta…

未分類
Bravo, ai stil! – Jurizarea Georgianei a starnit tensiune intre Iris si Alexandra!
Bravo, ai stil! – Jurizarea Georgianei a starnit tensiune intre Iris si Alexandra: ,,S-a bagat peste mine!”

Ieri, in editia din 5 iunie, s-au alaturat competitiei stilistice alte doua concurente extrem de frumoase, cu o energie aparte, inteligente, sincere, carismatice, talentate si cu mult, mult bun gust. Fetele noastre au trecut cu bine pe sub radarul juratilor, insa abia de astazi incepe marea provocare. Si nu doar pentru ele se anunta vremuri grele in cadrul show-ului de moda, ci si pentru veterane.
Stacheta a fost ridicata deja la un alt nivel, suntem in cea de-a zecea saptamana a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, ne apropiem cu pasi repezi de editia concept cu numarul 10, pretentiile sunt enorme, iar jurizarile la sange. Cine impresioneaza, dar si cine dezamageste, aflam in aceasta seara.

In editia din 6 iunie, cea de-a cincea concurenta care ne incanta privirile este Georgiana. Astazi, tanara noastra ne surprinde prin zona stilistica abordata, alta decat cea cu care ne-a obisnuit pana acum. Daca a si dat lovitura pe partea de styling, aflam in cele ce urmeaza.

Povestea pe care Georgiana o prezinta astazi nu prea le atrage pe fete. Andreea e putin nedumerita, la fel si in privinta tinutei: ,,As fi schimbat geanta cu ceva mai spor, nici incaltarile nu-mi plac si as fi pus si niste sosete mai lungi!”. Trebuie sa stiti ca jurizarea tinutei Georgianei s-a lasat cu muuulte scantei intre Iris si Alexandra: ,,S-a bagat peste mine si nu m-a lasat sa termin ce avea de spus!”.

Cu partea de beauty, observa Alex Abagiu, Georgiana a ramas in zona de confort. Mai mult, desi parul de potriveste cu tinuta, machiajul nu e tocmai reusit: ,,Mergea ceva mai nefinisat!”. Tanara noastra asculta sfaturile juriului, ceea ce este de apreciat. Desi se straduieste mult sa iasa din zona eleganta, tinuta de astazi, spune Raluca Badulescu, ,,este nenorocire”.
Daca primeste sau nu primeste Georgiana cele trei stelute, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Georgiana

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました