Bravo, ai stil! – Georgiana si Iris, aliate … | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Georgiana si Iris, aliate … | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Georgiana si Iris, aliate …

未分類
Bravo, ai stil! – Georgiana si Iris, aliate impotriva Andreei? ,,E strategie sa ma scoata afara"
Bravo, ai stil! – Georgiana si Iris, aliate impotriva Andreei? ,,E strategie sa ma scoata afara”

Aspetarea a luat sfarsit si dupa patru zile de foc pentru cele opt concurente ale sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, urmeaza cea de-a zecea gala, o gala aparte, o gala cu un concept unic: ,,Litoral – anii 2000″. O sa ne distram pe cinste in aceasta seara, vom avea parte de cele mai senzationale tinute, vom rememora anii de glorie a tot ce a inseamnat moda pe plajele din Romania, doar ca, din pacate, la final ne vom lua ramas bun de la o concurenta. Pana atunci, insa, sa dam drumul defilarilor! Iata ce ne-au pregatit concurentele noastre minunate.
P.S. – Nu uitati sa va votati favorita! ❤

In editia din 9 iunie, in cea de-a zecea gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, cea de-a doua concurenta care ne incanta privirile este Georgiana.
Georgiana este o prezenta feminina si plina de senzualitate, insa aceste doua ingrediente nu sunt de ajuns pentru o competitie stilistica. Diversificarea este baza in cadrul celui mai important show de moda din Romania, iar in ultima vreme o regasim si in tinutele frumoasei Georgiana. A tot schimbat zonele stilistice, a primit si stele, laude, insa ce ne-a pregatit in aceasta seara, cu ce ne surprinde in editia concept: ,,Litoral – anii 2000″, aflam chiar din acest material.

Ei bine, pana vom afla ce parere au fetele si juratii despre tinuta propusa de Georgiana in aceasta seara de gala, mergem in culise, acolo unde Andreea a declarat ca Georgiana si Iris au o prietenie superficiala, ba mai mult, ca s-au si aliat impotriva ei: ,,Nominalizarile au fost mai mult dintr-o strategie, pentru a ma scoate afara!”. Aceasta poveste veche este readusa la suprafata, iar Georgiana reia discutiile avute si luni, dupa eliminarea Carinei si a Constantiei. La ce conses au fetele, dar si ce reprosuri acide a avut Alexandra de facut la adresa Andreei, aflam din acest material.

In ceea ce priveste tinuta, atat va putem spune, Raluca Badulescu este incantata: ,,Tinuta este foarte buna. Ai adus-o in actualitate prin geanta – scoica, coafura aleasa e actuala!”. La aceasta combiantei, insa, pantofii sunt alesi nepotrivit, insa, per total, Georgiana a dat lovitura. Ce note primeste, aflam chiar din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Georgiana

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました