Bravo, ai stil! – Alex: “De cum te-am … | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Alex: “De cum te-am … | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Alex: “De cum te-am …

未分類
Bravo, ai stil! – Alex: "De cum te-am vazut, mi-am adus aminte de un banc…" Andreea… nenorocire
Bravo, ai stil! – Alex: “De cum te-am vazut, mi-am adus aminte de un banc…” Andreea… nenorocire stilistic!

Concurentele au trecut printr-o saptamana de foc, o saptamana care s-a incheiat cu o gala spectaculoasa, gala 11. Editia concept le-a dat prilejul sa-si puna creativitatea la incercare. ,,Candy Land” a fost o tema ofertanta din toate punctele de vedere, insa, dupa cum stiti, nu toate au luat note maxime, iar Ioana, din pacate, a fost cea care a parasit competitia ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8.
Dam, insa, startul unei noi saptamani si aflam ce tinute ne mai propun concurentele noastre, dar si cine este noua concurenta care paseste in cadrul show-ului de moda. Urmeaza extrem de multe surprize, asa ca fiti alaturi de noi.

In editia din 19 iunie, cea de-a cincea concurenta care ne incanta privirile este Andreea, veterana ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8, care, din pacate, in editia concept ,,Candy Land” a fost la un pas de eliminare. Ce ne prezinta astazi si daca exista imbunatatiri in ceea ce priveste tinutele ei, aflam chiar din acest material.

Andreea este fara doar si poate cea mai votata concurenta a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Tanara este pe val, chiar daca tinutele ei sunt aspru criticate de jurati si de ale ei colege. In culise, Iris i-a urat acesteia numai de bine, insa pe un ton usor iritant: ,,Nu mai vreau sa-i dau atentie. Ea, din punctul meu de vedere este insipida, inodora si incolora, iar noi i-am dat atentie. Vreau sa opresc aceasta interactiune cu ea!”. Din pacate pentru Andreea, aproape toate fetele sunt impotriva ei.
La ce consens vor ajunge, ramane de vazut.

Legat de tinuta, Alex Abagiu incepe jurizarea Andreei cu un banc: ,,E ceva care se vrea cu o intentie sexy, dar nu e sexy. Imi dai un aer de insotitoare de zbor, dar nu una functionala!”. Per total, nu-i prea place nimic. Ce parere au Maurice Munteanu si Raluca Badulescu despre tinuta propusa de concurenta Andreea, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Andreea

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました