Bravo, ai stil! – Nuanta rujului schimba tot… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Nuanta rujului schimba tot… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Nuanta rujului schimba tot…

未分類
Bravo, ai stil! – Nuanta rujului schimba total aspectul! Jasmine vede difereta! Alex demonstreaza!
Bravo, ai stil! – Nuanta rujului schimba total aspectul! Jasmine vede difereta! Alex demonstreaza!

Ieri am avut parte de o editie presarata cu de toate, insa stati sa vedem ce surprize ne pregatesc astazi cele opt concurente ale celui de-al 8-lea sezon ,,Bravo, ai stil!”. Tinute una si una, accesorizare masiva, articole vestimentare sclipitoare, povesti captivante si multe intrigi din culise, cam acestea sunt ingredientele de baza ale acestei editii. Pentru a va face seara si mai buna, cu niste popcorn si ceva racoritor, competitia va prinde si mai multa culoare.

In editia din 20 iunie, cea de-a cincea concurenta care ne incanta privirile este Jasmine, si ea de curand venita in cadrul show-ului de moda ,,Bravo, ai stil” – sezonul 8. Desi extrem de tanara, Jasmine are mult bun gust si reuseste sa faca din ceva banal, o tinuta demna de trei stele. Daca si astazi se mentine in aceeasi nota, aflam din acest material.

Parul este de departe cireasa de tort, din punctul de vedere al Rebeccai. Nu-i place, in schimb, tinuta, caci nu e genul ei: ,,Per total..iti sta bine!”. Aza, pe de alta parte, nu e fana accesorizare masiva, dar Jasminei i se potriveste prefect: ,,Imi place!”.

Maurice Munteanu nu vede nimic exagerat in stylingul incarcat pe care Jasmine il propune in aceasta seara. Este ceva tipic Chanel si i se potriveste manusa: ,,Nu-mi displace deloc ceea ce ai facut. Iti vine bine, te pune in valoare, proportia pantalonului este foarte buna. Esti putin prea machiata, dar nu iti vine rau. Tu esti genul cu care se poate iesi la cafea, iar acea cafea nu devine una plictisitoare, iar pentru mine asta inseamna foarte mult!”. Ceea ce de e bine. Ce spun, insa, Raluca Badulescu si Alex Abagiu, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Jasmine

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました