Bravo, ai stil! – In ochii lui Iris, Aza nu … | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – In ochii lui Iris, Aza nu … | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – In ochii lui Iris, Aza nu …

未分類
Bravo, ai stil! – In ochii lui Iris, Aza nu are capacitati stilistice! Juratii taxeaza…
Bravo, ai stil! – In ochii lui Iris, Aza nu are capacitati stilistice! Juratii taxeaza: accesorizare gresita!

Ieri am avut parte de o editie presarata cu de toate, insa stati sa vedem ce surprize ne pregatesc astazi cele opt concurente ale celui de-al 8-lea sezon ,,Bravo, ai stil!”. Tinute una si una, accesorizare masiva, articole vestimentare sclipitoare, povesti captivante si multe intrigi din culise, cam acestea sunt ingredientele de baza ale acestei editii. Pentru a va face seara si mai buna, cu niste popcorn si ceva racoritor, competitia va prinde si mai multa culoare.

In editia din 20 iunie, cea de-a doua concurenta care ne incanta privirile este Aza.
Aza este noua concurenta a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, asa ca tare suntem curiosi cum va evolua si ea, care va fi parcursul ei, daca va ramane alaturi de noi pana la final, caci competitia incepe sa devina din ce in ce mai dura. Cu ce surprinde astazi, aflam din acest material.

Despre tinuta propusa de Aza, a doua tinuta in cazul ei, Maria are o impresie destul de buna: ,,Imi place ce prezinti. Sunt curioasa de ce ai ales accesoriul auriu la gat in loc de argintiu. E o schimbare majora de ieri pana azi!”. Iris, pe de alta parte, este curioasa de la ce articol vestimentar a inceput Aza sa construiasca acest styling: ,,Mi se pare o discrepanta foarte mare de ieri si pana azi. Nu mi se pare ca e o fata cu capacitati stilistice!”.

Alex Abagiu da verdictul in cazul accesorizarii. Pe principiul ce e foarte mult, strica, Aza a cam dat-o in bara cu cele doua coliere de la gat. Maioul pe care il poarta, reprezinta un alt dezavantaj pentru Aza. Avand bustul generos, arata ca si cum ar fi ,,strangulat”, spune Alex Abagiu.
Ce credeti, primeste sau nu primeste Aza cele trei stele?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Aza

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました