Bravo, ai stil! – MOMENTUL ANDREEI, PRILEJ P… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – MOMENTUL ANDREEI, PRILEJ P… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – MOMENTUL ANDREEI, PRILEJ P…

未分類
Bravo, ai stil! – MOMENTUL ANDREEI, PRILEJ PENTRU IRIS SA SE DEZLANTUIE! ,,Nebunie curata!"
Bravo, ai stil! – MOMENTUL ANDREEI, PRILEJ PENTRU IRIS SA SE DEZLANTUIE! ,,Nebunie curata!”

Aspetarea a luat sfarsit si dupa patru zile de foc pentru cele opt concurente ale sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, urmeaza cea de-a 12-a gala, o gala aparte, o gala cu un concept unic: ,,Cabaret Moulin Rouge”! O sa ne distram pe cinste in aceasta seara, vom avea parte de cele mai senzationale tinute, doar ca, din pacate, la final ne vom lua ramas bun de la o concurenta. Pana atunci, insa, sa dam drumul defilarilor! Iata ce ne-au pregatit concurentele noastre minunate.
P.S. – Nu uitati sa va votati favorita! ❤

In editia din 23 iunie, in cea de-a 12-a gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, cea de-a sasea concurenta care ne incanta privirile este Andreea. Si ea a pus in scena un moment de senzatie. Chiar daca nu a avut parter sau partenera, s-a descurcat de minune, chiar daca Iris a reusit sa o cam eclipseze. Cu ce tinuta ne surprinde si Andreea in editia concept: ,,Cabaret Moulin Rouge”, aflam din acest material.
Iris: ,,Ti-am aratat cum trebuie sa arate un moment de gala daca tot vrei sa-l faci!”.

Pana vom afla care este verdictul juratilor si in cazul Andreei, mergem in culise, acolo unde concurentele noastre frumoase au facut o similare a finalei sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Pe cine vad ele in finala, dar si care concurenta este vazuta ca o adevarata provocare, aflam chiar din acest material.
Andreea: ,,Poate le este frica de mine, de aceea ma si voteaza spre eliminare. Sunt o concurenta puternica, sunt aici inca de la inceput, am aratat faptul ca pot trece prin multe situatii, am o comunitate mare de sustinatori. Merit sa castig!”. Dupa aceste replici, Iris s-a activat, iar de aici s-a iscat o mare tensiune intre fete.

Legat de tinuta, Maurice Munteanu da verdictul dureros: ,,Lipseste orice urma de rafinament. Nu stiu cum reusesti. Are ceva vechi, dar nu intr-un sens nostalgic. E ceva prafuit care se vrea putin sexy, dar nu e!”. Nici la capitolul coafura si make-up Andreea nu sta foarte bine. Notele au fost extrem de mici.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Andreea

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました