Bravo, ai stil! – Simtul umorului, un plus p… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Simtul umorului, un plus p… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Simtul umorului, un plus p…

未分類
Bravo, ai stil! – Simtul umorului, un plus pentru Alexandra: ,,Ai facut styling si ai creat un…."
Bravo, ai stil! – Simtul umorului, un plus pentru Alexandra: ,,Ai facut styling si ai creat un moment amuzant”

Ce gala incredibila am avut vineri. Editia concept a fost: ,,Cabaret Moulin Rouge”, iar concurentele noastre s-au intrecut in tinute si momente spectaculoase. Din pacate ne-am despartit de o alta concurenta ce ne-a intrat la inima. Ioana a fost cea care a plecat acasa in cea de-a 12-a gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, desi a petrecut destul de putin timp in fata camerelor. Ii dorim mult succes pe mai departe. Cu siguranta si pentru ea se vor deschide multe usi, va avea multe oportunitati pentru a-si dezvolta o cariera in moda, caci a dovedit ca poate.
Dam startul unei noi saptamani, cea de-a 13-a de competitie. O noua concurenta va trece pragul platoului nostru si ne va inspira in ceea ce priveste moda. Asemeni fetelor ce au mai intrat pe parcursul show-ului de moda, si ea trebuie sa se ridice la anumite standarde si la cerintele juratilor. Daca se va intampla asta, ramane de vazut. Urmeaza o editie la fel de speciala precum celelalte de pana acum. Fiti cu ochii pe noi!

In editia din 26 iunie, cea de-a patra concurenta care ne incanta privirile este Alexandra, concurenta care a facut furori in editia concept de vinerea trecuta. Din pacate, in timpul jurizarii am asistat la un moment nu prea placut, insa speram ca si-a revenit si ne bucura cu aceeasi energie pozitiva cu care ne-a obisnuit. Ce ne-a pregatit in aceasta seara, aflam din acest material.

Legat de competitie, trebuie sa mergem in culise, acolo unde Alexandra a spus ca nominalizarea Mariei nu a fost o strategie de a-i afla procentajul, ci de a-si scapa propria piele: ,,A fost si o curiozitate, am vrut sa aflu si in ce ape ne scaldam. Urmeaza sa aflu si eu la un moment dat. Eu am votat strategic. Eram ori eu, ori ea. Fiecare incearca sa isi scape piele. Toate fetele au avut tinute bune, toate au stralucit!”.
In platou, aceasta discutie a fost reluata. Ce parere are Maria despre strategia rivalei ei, aflam din acest material.

Legat de tinuta, atat va putem spune, exista jurati care adora look-ul propus de Alexandra in aceasta seara si jurati care vad totul o harababura. Daca pana la urma reuseste Alexandra să primeasca cele trei stelute, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Alexandra

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました