Bravo, ai stil! – Atitudinea face diferenta!… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Atitudinea face diferenta!… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Atitudinea face diferenta!…

未分類
Bravo, ai stil! – Atitudinea face diferenta! Parul Rebeccai i-a fascinat pe jurati: ,,Rafinament…"
Bravo, ai stil! – Atitudinea face diferenta! Parul Rebeccai i-a fascinat pe jurati: ,,Rafinament maxim”

Prima editie a celei de-a 13-a saptamani a show-ului de moda ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8, ne-a adus-o in prim-plan pe Ioana, noua concurenta. Tanara a reusit sa se faca remarcata prin atitudinea si increderea pe care o emana, iar unele fete chiar ar trebui sa se teama de ea. Care va fi parcursul ei in competitie, ramane de aflat, asa ca fiti cu ochii pe noi. Trebuie sa stiti ca nici celelalte concurente nu s-au lasat mai prejos: Maria, de exemplu, a revenit cu forte proaspete dupa cateva editii in care a cam dat-o in bara. Si astazi se anunta o editie cu multe, multe surprize. Ce povesti ne-au pregatit frumoasele noastre concurente, ce tinute propun, dar si ce se mai discuta prin culise, aflam chiar in aceasta seara.

In editia 27 iunie, cea de-a cincea concurenta care ne incanta privirile este Rebecca, care, ce sa vedeti, ieri a facut furori cu look-ul de Rihanna. In cazul ei, nu doar tinutele sunt apreciate, ci si defilarile cu zvac si energie, energie care ajunge pana la masa juratilor si ii face si pe ei sa se simta mult, mult mai bine. Speram ca asta se intampla si in cazul vostru, cei care urmariti emisiunea fenomen ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8. ❤ Ce ne-a pregatit Rebecca in aceasta seara, aflam din acest material.

Iris, despre tinuta propusa de Rebecca in aceasta seara: ,,Imi place foarte mult peruca. Imi place cromatica, geanta merge cu cizmele!”.
Doar comentarii bune azi. Oare juratii ce vor spune? Va primi Rebecca cele trei stelute? Ei bine, aflam totul din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #rebecca

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました