Bravo, ai stil! – Andreea, asemanata cu Ange… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Andreea, asemanata cu Ange… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Andreea, asemanata cu Ange…

未分類
Bravo, ai stil! – Andreea, asemanata cu Angela Similea! Sacoul le da juratilor batai de cap!
Bravo, ai stil! – Andreea, asemanata cu Angela Similea! Sacoul le da juratilor batai de cap!

,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8, cel mai tare reality show cu si despre moda din Romania, va aduce si in aceasta seara o editie cu de toate: energie, bucurie, transformari spectaculoase, tinute fabuloase, multe lectii pe partea de moda si stil de la cei mai buni oameni in domeniu: Raluca Badulescu, Maurice Munteanu si Alex Abagiu. Nu in ultimul rand, am pregatit pentru voi si multe imagini din culise, acolo unde fetele dau frau liber sentimentelor si discutiilor in contradictoriu. Si daca ieri am avut parte de o editie sclipitoare, va garantam ca si editia din aceasta seara se va ridica la cel mai inalt nivel. Fiti cu ochii pe noi si nu uitati sa va votati concurenta preferata! Ele au nevoie de sustinerea voastra mai mult ca niciodata!

In editia din 28 iunie, cea de-a cincea concurenta care ne incanta privirile este Andreea, veterana concurentului de moda ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8. Din pacate, in ultimele saptamani, Andreea a propus tinute din ce in ce mai slabe. Daca in editia de luni a dat din nou bata-n balta, sa stiti ca editia de ieri a fost chiar cu mare noroc. Speram ca o va tine tot asa, iar stelutele sa apara si la ea ca prin magie. Ce ne propune in aceasta seara, aflam din acest material.

Iris, despre tinuta pe care Andreea o propune in aceasta seara: ,,Imi place accesoriul, imi place sacoul, imi place si faptul ca ai optat pentru un par cret. Ciocatele nu mi se par gresit alese, dar parca nu te avantajeaza. Zici ca sunt doua galeti gambele tale!”.

Ei bine, in ceea ce-i priveste pe jurati, trebuie sa stiti ca sacoul/trenciul Andreei i-a cam bagat in ceata. Lasand acest aspect la o parte, aceeasi remarca o are si Maurice Munteanu de facut in ceea ce priveste ciocatele: ,,Iti ingroasa inutil piciorele si e pacat. Problema cea mai mare e ca piesele nu se potrivesc intre ele!”.
Oare primeste sau nu primeste Andreea cele trei stele?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Andreea

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました