Bravo, ai stil! – Rebecca a dat juratii pe s… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Rebecca a dat juratii pe s… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Rebecca a dat juratii pe s…

未分類
Bravo, ai stil! – Rebecca a dat juratii pe spate: ,,Ai creat un personaj si nu pe oricine…."
Bravo, ai stil! – Rebecca a dat juratii pe spate: ,,Ai creat un personaj si nu pe oricine, ci pe David Bowie!”

,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8, cel mai tare reality show cu si despre moda din Romania, va aduce si in aceasta seara o editie cu de toate: energie, bucurie, transformari spectaculoase, tinute fabuloase, multe lectii pe partea de moda si stil de la cei mai buni oameni in domeniu: Raluca Badulescu, Maurice Munteanu si Alex Abagiu. Nu in ultimul rand, am pregatit pentru voi si multe imagini din culise, acolo unde fetele dau frau liber sentimentelor si discutiilor in contradictoriu. Si daca ieri am avut parte de o editie sclipitoare, va garantam ca si editia din aceasta seara se va ridica la cel mai inalt nivel. Fiti cu ochii pe noi si nu uitati sa va votati concurenta preferata! Ele au nevoie de sustinerea voastra mai mult ca niciodata!

In editia din 28 iunie, cea de-a patra concurenta care ne incanta privirile este nimeni alta decat efervescenta Rebecca. Daca ieri ne-a surprins cu o super peruca, astazi o tine in aceeasi nota, insa mai pe cumintenie. Daca va reusi sa dea pe spate juratii si in aceasta seara, ramane de vazut. Fiti alaturi de noi pana la final pentru a afla.

Maria, despre tinuta pe care Rebecca o propune in aceasta seara: ,,Imi place tinuta, dar nu-mi plac sandalele si nici geanta. Ai creat un look foarte bun!”.
In ceea ce-i priveste pe jurati, Rebecca chiar a reusit sa ii dea pe spate. Laudele au fost prezente la adresa ei, dar si stelutele au aparut in peisaj!

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Rebecca

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました