Bravo, ai stil! – AZA, SOCATA DE REACTIA LUI… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – AZA, SOCATA DE REACTIA LUI… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – AZA, SOCATA DE REACTIA LUI…

未分類
Bravo, ai stil! – AZA, SOCATA DE REACTIA LUI MAURICE MUNTEANU: ,,Ai cea mai buna tinuta din platou!"
Bravo, ai stil! – AZA, SOCATA DE REACTIA LUI MAURICE MUNTEANU: ,,Ai cea mai buna tinuta din platou!”

O noua zi, noi tinute demne de trei stele, speram noi. Doar o zi ne mai desparte pana la editia concept, editie in care concurentele isi pot pune la maximum creativitatea la contributie. Daca ati urmarit editia de ieri si s-a ridicat la nivelul asteparilor voastre, trebuie sa stiti ca si aceasta editie este top. Urmeaza tinute care mai de care mai fabuloase, tinute perfecte, demne de cele trei stele si de laude pe banda rulanta, tinute bine accesorizate, din toate zonele stilistice, dar si emotii, concentrare maxima si, bineinteles, cele mai picante imagini din culise, acolo unde are loc, de fapt, magia. Daca v-am facut curiosi, fiti cu ochii pe noi si, de asemenea, nu uitati sa va votati concurenta preferata. Cele opt concurente ale sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, au mare nevoie de aprecieri, aprecieri pentru care va sunt extrem de recunoscatoare!

In editia din 29 iunie, cea de-a saptea concurenta care ne incanta privirile este Aza, frumoasa noastra concurenta cu voce de aur si cu mare talent intr-ale modei. Ea ne-a aratat ca poate si ce poate, dar si ca isi merita locul aici, langa celelalte fete, langa jurati, intr-un show cu totul si cu totul special. Propune tinute din ce in ce mai bune si, chiar daca juratii sunt cu ochii pe ea, caci inca o mai suspecteaza ca ar lucra cu un stilist, nu pot sa nu aprecieze ceea ce face. Cu ce ne mai surprinde si aceasta seara, aflam chiar acum.

Andreea, despre tinuta pe care Aza o propune in aceasta seara: ,,Nu-mi place asocierea dintre tricou si manusi, in schimb, imi place cum iti stau pantalonii. As fi pus alti pantofi, in rest, imi place geanta pe care ai ales-o!”. Rebecca, pe de alta parte, nu a avut ce sa comentez pozitiv..caci nu prea i-a placut nimic: ,,Nu-mi place, pur si simplu nu-mi place!”.

Maurice Munteanu deschide seria jurizarilor cu o afirmatie care ne socheaza pe toti: ,,Ai cea mai buna tinuta din platou!”. Aza chiar a crezut ca juratul face glume cu ea. La testimoniale, chiar ea a spus ca se astepta la ceva extrem de rau, insa a fost in al noualea cer cand si-a dat seama ca da, vorbeste cat de serios se poate. Daca tinuta a fost, insa, si pe placul celorlalti doi jurati, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Aza

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました