Bravo, ai stil! – Artificiul facut de Maria … | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Artificiul facut de Maria … | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Artificiul facut de Maria …

ES
Bravo, ai stil! – Artificiul facut de Maria nu este pe placul juratilor: ,,…blugi pusi la uscat!"
Bravo, ai stil! – Artificiul facut de Maria nu este pe placul juratilor: ,,Arata ca niste blugi pusi la uscat!”

Editia concept “Bravo, ai stil! din această seară va încânta telespectatorii cu un spectacol de modă desprins din trecutul îndrăzneț si iconic al anilor ’60. Cu tema concept “Woodstock”, concurentele isi vor demonstra abilități impresionante în styling și vor crea outfituri remarcabile inspirate de celebra mișcare hippie.
Unul dintre momentele memorabile ale serii va fi reprezentat de reprezentatia în care una dintre tinerele concurente va reusi să surprindă atât jurații, cât și publicul prin modul în care a interpretat tema și a adus în prezent esența stilului Woodstock. Styling-ul său de excepție a primit aprecierea și laudele din partea celor doi jurați, Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu. Despre cine credeți că este vorba?
Fiți alături de noi și în aceasta seară, căci urmează momente cu adevărat strălucitoare si, de asemenea, nu uitați să vă votați concurenta preferată!

In editia din 30 iunie, in cea de-a 13-a gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, cea de-a patra concurenta care ne incanta privirile este Maria. Ea a fost pe val cateva saptamani la rand, insa, de la un timp, si tinutele ei au inceput sa fie criticate de jurati. Care sa fie motivul, ei bine, poate aflam in aceasta seara.

Maria aduce multe surprize in platoul ,,Bravo, ai stil!” si in aceasta seara, insa unele..neplacute. Frumoasa concurenta este, insa, apreciata pentru accesoriul vestimentar la care a facut apel. Despre ce este vorba, dar si ce spun ceilalti jurati, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Maria

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました