Casa Iubirii – Mihaela scoate armele impotri… | 質問の答えを募集中です! Casa Iubirii – Mihaela scoate armele impotri… | 質問の答えを募集中です!

Casa Iubirii – Mihaela scoate armele impotri…

未分類
Casa Iubirii – Mihaela scoate armele impotriva rivalei: ,,Cata demnitate ai, Bianca? Nu ai.."
Casa Iubirii – Mihaela scoate armele impotriva rivalei: ,,Cata demnitate ai, Bianca? Nu ai..”

Saptamana care tocmai se incheie a fost cu multe peripetii. Un tabel cu note pentru baietii din ,,Casa Iubirii”, creat de Irina, a starnit un val de reactii, asta din cauza ca ea i-a dat nota 3 la capitolul caracter, iar conexiunea s-a dat fix in momentul cand si Bianca isi exprima parerea. Robert a crezut initial ca de la ea pornesc toate si a acuzat-o ca una spune si alta face in ceea ce-l priveste pe el. Astazi, in gala 24, se dau explicatii pentru reactiile la nervi si cuvintele dure ce s-au tot spus.

Ei bine, si daca tot am vorbit despre Irina si despre notele oferite de ea baietilor, trebuie sa stiti ca este una dintre pretendentele la inima lui Robert, mai mult, pana ii va da nota maxima la caracter..mai dureaza putin: ,,Cand va fi baiat liber, o sa-mi acorde atentie!”. Concluzia, Mihaela ii scade notele, iar daca cei doi nu ar fi impreuna, ar avea 10. Bianca intervine in discutia celor doua fete, iar Mihaela nu se poate abtine si o ataca pe rivala ei: ,,Tu ai demnitate, Bianca?”.

Nu uitati, emisiunea ,,Casa Iubirii”, o calatorie importanta pentru gasirea sufletului pereche, poate fi urmarita in fiecare zi, de luni pana vineri – orele 10:00 si 16:30, iar sambata si duminica – orele 16:00 si 19:00, la Kanal D!
De asemenea, cele mai importante momente ale emisiunii pot fi vizionate pe canalul de youtube Kanal D Romania, editia integrala pe canalul de youtube Casa Iubirii, iar daca vreti sa fiti la curent cu tot ceea ce fac concurentii, dati follow paginii de instagram Casa Iubirii – link aici: https://www.instagram.com/casaiubirii.kanaldromania/.

#CasaIubirii #KanalD #AndreeaMantea #DespreIubire #CasaIubiriiKanalD #HouseOfLove #Sezonul2

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました