Bravo, ai stil! – Jasmine, despre procentul … | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Jasmine, despre procentul … | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Jasmine, despre procentul …

ES
Bravo, ai stil! – Jasmine, despre procentul mare obtinut in timp record: ,,Mi-am anuntat…."
Bravo, ai stil! – Jasmine, despre procentul mare obtinut in timp record: ,,Mi-am anuntat urmaritorii din online”

Iata ca am intrat, fara sa ne dam seama cand a trecut timpul, si in cea de-a 14-a saptamana a celui mai tare show de moda din Romania: ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8. Toate concurentele au trecut brio peste editia concept de vineri, editie concept care nu a fost una eliminatorie. In aceasta saptamana nu vom mai avea parte de noi concurente, doar ca pretentiile juratilor sunt la cote maxime. Nivelul la care competitia a ajuns in acest moment impune reguli stricte si cerinte tot mai exigente din parte juriului. Ce ne-au pregatit cele opt invingatoare, aflam chiar in aceasta seara. Nu uitati, pentru a putea fi alaturi de ele, e necesar sa le votati neincetat. Ele au mare nevoie de sustinerea voastra. ❤

In editia din 3 iulie, prima concurenta si cea care deschide seria defilarilor este Jasmine, frumoasa concurenta care a reusit sa adune in jurul ei un numar impresionant de oameni, de sustinatori, intr-un timp extrem de scurt. Ea ne-a marturisit in culise si cum a ajuns sa fie atat de iubita de cei din online: ,,De cand sunt la Bravo, am fost nevoita sa imi anunt comunitatea ca particip in aceasta competitie. Multi nu stiau. Atat urmaritorii mei, cat si urmaritorii fratelui meu s-au bucurat foarte mult sa afle ca sunt aici. S-au mobilizat si m-au votat in numar atat de mare!”. Ea este convinsa ca editia concept ,,Candy Land” a ajuns la inimile celor de acasa, asa cum si-a si dorit. Atat in culise, cat si in platou, acest subiect a fost dezbatut intens. La ce consens au ajuns, aflati din acest material.

Legat de tinuta, caci ea este cea mai importanta, Raluca Badulescu are o impresie buna: ,,Imi place cromatica, imi place tinuta, imi place genetica aia pe care tu te-ai gandit sa o asortezi cu balerini. Nu iti fac neaparat o favoare, insa de dragul modei te inteleg. Te felicit pentru numarul mare de oameni pe care i-ai atras sa te voteze!”. Alex Abagiu, pe de alta parte, le vinde ponturi fetelor: ,,Coafura tip wet look nu se piatana. Folositi fixativ lichid sau spuma, nu ceara de par!”. Interesant, nu-i asa?
Daca a primit Jasmine cele trei stele sau nu, aflati din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Jasmine

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました