Bravo, ai stil! – Maurice, comentariu acid c… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Maurice, comentariu acid c… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Maurice, comentariu acid c…

未分類
Bravo, ai stil! – Maurice, comentariu acid cu privire la coafura Andreei: ,,Noi cautam aici…"
Bravo, ai stil! – Maurice Munteanu, comentariu acid cu privire la coafura Andreei: ,,Noi cautam aici cea mai stilata femeie din Romania”

Este a treia zi din cea de-a 14-a saptamana de ,,Bravo, ai stil” – sezonul 8, un sezon special, aparte si extrem de frumos. Parca mai ieri faceam cunostinta cu cele opt concurente dornice sa faca pasi mari in lumea modei, sa isi puna amprenta in aceasta lume fascinanta. In prezent, Andreea si Iris sunt veterane, si nu se lasa batute cu una cu doua. Iris propune tinute din ce in ce mai bune si reuseste sa castige gale, dupa gale, iar Andreea, din pacate, isi doreste sa plece acasa. Daca se va intampla asta sau nu, ramane de vazut, pana atunci, insa, vedem ce ne-au pregatit astazi frumoasele noastre fete, frumoasele noastre concurente dornice sa arate si sa dea tot ce au mai bun. Nu vor lipsi din aceasta editie nici controversele din culise!
Nu uitati sa va votati concurenta preferata, caci au mare nevoie de sustinerea voastra! ❤

In editia din 5 iulie, cea de-a patra concurenta la defilare este Andreea, concurenta care isi doreste sa plece acasa, din pacate. Oare dorinta ei se va indeplini? De ce renunta la visul ei asa de repede? De ce nu isi doreste sa ajunga in marea finala, tinand cont ca a intrat in competitie inca din prima zi? Ei bine, pana vom afla raspunsurile la aceste intrebari, trebuie sa vedem ce ne-a pregatit in aceasta seara.

Maurice Munteanu deschide seria jurizarilor cu un comentariu acid si extrem de dur: ,,Daca tu esti sigura ca aceasta coafura, mixul pe care l-ai facut, tot ce transmite, se suprapune peste un sezon 8 care a trecut de jumatate, ii las pe colegii mei sa spuna ce cred!”.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Andreea

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました