Bravo, ai stil! – Rebecca i-a fascinat! Oche… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Rebecca i-a fascinat! Oche… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Rebecca i-a fascinat! Oche…

ES
Bravo, ai stil! – Rebecca i-a fascinat! Ochelarii piesa de rezistenta! "Tinuta mea preferata din…"
Bravo, ai stil! – Rebecca i-a fascinat! Ochelarii, piesa de rezistenta! Maurice: “Tinuta mea preferata din aceasta seara!”

Este a patra zi din cea de-a 14-a saptamana de ,,Bravo, ai stil” – sezonul 8, un sezon special, aparte si extrem de frumos. Parca mai ieri faceam cunostinta cu cele opt concurente dornice sa faca pasi mari in lumea modei, sa isi puna amprenta in aceasta lume fascinanta. In prezent, Andreea si Iris sunt veterane, si nu se lasa batute cu una cu doua. Iris propune tinute din ce in ce mai bune si reuseste sa castige gale, dupa gale, iar Andreea, din pacate, isi doreste sa plece acasa. Daca se va intampla asta sau nu, ramane de vazut, pana atunci, insa, vedem ce ne-au pregatit astazi frumoasele noastre fete, frumoasele noastre concurente dornice sa arate si sa dea tot ce au mai bun. Nu vor lipsi din aceasta editie nici controversele din culise!
Nu uitati sa va votati concurenta preferata, caci au mare nevoie de sustinerea voastra! ❤

In editia din 6 iulie, cea de-a saptea concurenta care ne incanta privirile este Rebecca, si ea una dintre cele mai bune concurente ale sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Ea mereu ne surprinde cu defilarile ei, asa ca haideti dam startul unei adevarate lectii de dans, stil si atitudine.
Andreea: ,,Imi place foarte mult tinuta ta. Mi-ar fi placut si mai mult daca pantalonii nu ar fi fost atat de largi. Imi place cromatica, machijul nu cred ca te avantajeaza la ochi!”.

Ochelarii, un accesoriu nelipsit din tinutele de vara, au fost integrati cu succes de catre Rebecca in tinuta pe care o propune in aceasta frumoasa seara de joi: ,,Ai ceva de reclama la cosmetice din perioada ’87 – ’86. Imi place la nebunie modelul trenciului. Cromatica mi se pare foarte misto. Este tinuta mea preferata din aceasta seara!”.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Rebecca

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました