Casa Iubirii – Radu se comporta ciudat cu Cr… | 質問の答えを募集中です! Casa Iubirii – Radu se comporta ciudat cu Cr… | 質問の答えを募集中です!

Casa Iubirii – Radu se comporta ciudat cu Cr…

未分類
Casa Iubirii – Radu se comporta ciudat cu Cristina? Ionut: "Ai o atitudine de zeflemist!"
Casa Iubirii – Radu se comporta ciudat cu Cristina? Ionut: “Ai o atitudine de zeflemist!”

Patricia a lansat mai devreme o provocare. Ea a spus tot ceea ce stie despre el, iar el a fost provocat sa spuna ceea ce stie despre ea. Din pacate, Claudiu nu a stiu mare lucru despre fata pe care a spus ca o place si cu care vrea sa mearga mai departe pe drumul cunoasterii. Bianca l-a pus la zid, iar acum, unele fete il suspecteaza cum ca ar fi destul de agresiv in viata personala.

Mihaela si Lorena au ales sa se retraga in gradina, asta pentru a discuta in voie despre jocul Biancai pus in practica doar pe jumatate. Ea ar fi facut jocul cu un scop precis, spune Mihaela: ,,Ea a spus ca jocul a fost facut pentru Laurentiu!”. Pe de alta parte, in casa baietilor, si Radu si Ionut s-au retras in gradina, asta pentru a putea vorbi despre Radu si Cristina: ,,Ai o atitudine de zeflemist!”. Radu stie una si buna, Ionut il sfatuieste sa schimbe tactica, asta daca o place cu adevarat.

Nu uitati, emisiunea ,,Casa Iubirii”, o calatorie importanta pentru gasirea sufletului pereche, poate fi urmarita in fiecare zi, de luni pana vineri – orele 10:00 si 16:30, iar sambata si duminica – orele 16:00 si 19:00, la Kanal D!
De asemenea, cele mai importante momente ale emisiunii pot fi vizionate pe canalul de youtube Kanal D Romania, editia integrala pe canalul de youtube Casa Iubirii, iar daca vreti sa fiti la curent cu tot ceea ce fac concurentii, dati follow paginii de instagram Casa Iubirii – link aici: https://www.instagram.com/casaiubirii.kanaldromania/.

#CasaIubirii #KanalD #AndreeaMantea #DespreIubire #CasaIubiriiKanalD #HouseOfLove #Sezonul2

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました