Bravo, ai stil! – Jasmine acuza! De ce si-au… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Jasmine acuza! De ce si-au… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Jasmine acuza! De ce si-au…

未分類
Bravo, ai stil! – Jasmine acuza! De ce si-au schimbat Alexandra si Iris atitudinea fata de ea?
Bravo, ai stil! – Jasmine acuza! De ce si-au schimbat Alexandra si Iris atitudinea fata de ea?

Am ajuns si la finalul celei de-a 14-a saptamani a show-ului de moda ,,Bravo, ai stil” – sezonul 8. Dam startul astazi celei de-a 14-a gale, celei de-a 14-a editii concept. Tema din aceasta seara este ,,Glitter Glam”, o tema stralucitoare si la propriu si la figurat. Coafuri spectaculoase, paiete, diamnate, cristale, momente impresionante, tinute puse la punct in cel mai mic detaliu, perfectiune – toate acestea sunt ingredientele galei din aceasta seara. Ei bine, nu in ultimul rand, concurentele vor avea parte si de jurizari la sange, caci cei trei jurati: Raluca Badulescu, Maurice Munteanu si Alex Abagiu, nu mai iarta nimic, iar asta o stim prea bine cu totii. Cine va primi cele mai multe laude, cine va fi criticata, cine va primi cele mai mari note, cine le va primi pe cele mai mici, toate aceste detalii care intregesc puzzleul unei adevarate competitii de moda si stil pot fi aflate doar urmarind materialele noastre exclusive. Nu ratati o seara incendiara! ❤

In editia din 7 iulie, in cea de-a 14-a gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, cea de-a saptea concurenta care ne incanta privirile este Jasmine, si ea una dintre cele mai talentate concurente. Pentru varsta ei, Jasmine este extrem de ancorata in realitate, foarte matura si mereu cu vorbele la ea. Pasiunea pentru moda s-a vazut inca din prima editie, inca de cand a pasit in platou. Jasmine a continuat sa ne surprinda pe zi ce trece si sa ne ofere cat mai multe tinute inspirationale. Ei bine, ce moment ne-a pregatit in aceasta seara, ce tinuta a pus la punct pentru editia concept: ,,Glitter Glam”, dar si care au fost parerile si notele juratilor, aflam din acest material.

Dupa cum bine stiti, Jasmine a fost o surpriza pentru toti saptamana trecuta, in editia concept, caci a fost clasata, cu ajutorul celor de acasa, pe locul 1 in topul celor mai votate concurente. Ei bine, intreaga saptamana a fost acaparata de acest subiect. S-a tot speculat ca Jasmine s-ar fi imprietenit cu Andreea pentru sustinatori, iar acum prietenia chiar da roade. Jasmine s-a aparat si inca se mai apara. Alexandra si Iris sunt acuzate ca si-au schimbat atitudinea dupa ce ea a iesit favorita publicului. In culise, inainte de inceperea filmarilor pentru editia de ieri, Alexandra, Jasmine si Iris au purtat o conversatie tensionata, concurentie care si astazi continua in platou. La ce consens au ajuns, aflam din acest material.

Reamintim ca reality show-ul „Bravo, ai stil!” va fi difuzat începând de miercuri, 12 iulie, la Kanal D! Emisiunea care inspiră milioane de oameni prin spectacolul stilistic, evoluaţia concurentelor, expertiza juraţilor şi strălucirea unei emisiuni unice în România, va putea fi urmărită din 12 iulie, de miercuri până vineri, de la 22:30, la Kanal D.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Jasmine

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました