Bravo, ai stil! – Aza a facut din nou atmosf… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Aza a facut din nou atmosf… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Aza a facut din nou atmosf…

未分類
Bravo, ai stil! – Aza a facut din nou atmosfera in culise! Dedicatii pentru concurente!
Bravo, ai stil! – Aza a facut din nou atmosfera in culise! Dedicatii pentru concurente!

Am ajuns si la finalul celei de-a 14-a saptamani a show-ului de moda ,,Bravo, ai stil” – sezonul 8. Dam startul astazi celei de-a 14-a gale, celei de-a 14-a editii concept. Tema din aceasta seara este ,,Glitter Glam”, o tema stralucitoare si la propriu si la figurat. Coafuri spectaculoase, paiete, diamnate, cristale, momente impresionante, tinute puse la punct in cel mai mic detaliu, perfectiune – toate acestea sunt ingredientele galei din aceasta seara. Ei bine, nu in ultimul rand, concurentele vor avea parte si de jurizari la sange, caci cei trei jurati: Raluca Badulescu, Maurice Munteanu si Alex Abagiu, nu mai iarta nimic, iar asta o stim prea bine cu totii. Cine va primi cele mai multe laude, cine va fi criticata, cine va primi cele mai mari note, cine le va primi pe cele mai mici, toate aceste detalii care intregesc puzzleul unei adevarate competitii de moda si stil pot fi aflate doar urmarind materialele noastre exclusive. Nu ratati o seara incendiara! ❤

In editia din 7 iulie, in cea de-a 14-a gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, Aza este cea de-a treia concurenta care ne incanta privirile in editia concept: ,,Glitter Glam”. Pentru ca are o voce superba, Aza a ales ca in aceasta seara sa destinda atmosfera cu o piesa la fel de superba. Trebuie sa stiti ca si in culise Aza reuseste sa faca un adevarat spectacol si sa le distreze pe ale ei colege, colege pentru care a dat dedicatii pe banda rulanta. Noi avem imaginile, asa ca va invitam sa le vizionati.

Despre tinuta, caci trebuie sa aflam daca Aza a reusit in aceasta seara sa compuna o tinuta buna, Maurice Munteanu spune asa: ,,Nu-mi displace, dar uite ca exista colege care iti poarta sambetele si care iti baga batul prin gard. Tu crezi ca ai respectat tema sau nu? Eu zic ca a respectat tema, caci tema este mai mult o capcana. E o tinuta armonioasa si iti vine foarte bine!”. Se pare ca Aza a dat lovitura. Oare ce note primeste din partea juratilor?

Reamintim ca reality show-ul „Bravo, ai stil!” va fi difuzat începând de miercuri, 12 iulie, la Kanal D! Emisiunea care inspiră milioane de oameni prin spectacolul stilistic, evoluaţia concurentelor, expertiza juraţilor şi strălucirea unei emisiuni unice în România, va putea fi urmărită din 12 iulie, de miercuri până vineri, de la 22:30, la Kanal D.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Aza

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました