Bravo, ai stil! – Jasmine si Rebecca, moment… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Jasmine si Rebecca, moment… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Jasmine si Rebecca, moment…

未分類
Bravo, ai stil! – Jasmine si Rebecca, moment incendiar! Raluca si Ilinca se alatura dansului!
Bravo, ai stil! – Jasmine si Rebecca, moment incendiar! Raluca si Ilinca se alatura dansului! Se incing spiritele intre Jasmine si Iris! Cu ce a jignit-o Iris pe rivala?

Sezonul 8 al celui mai urmarit reality show de moda si stil din Romania: ,,Bravo, ai stil”, a debutat in data de 2 aprilie la Kanal D2, noul post de televiziune din portofoliul Dogan Media International. Dupa 14 saptamani de difuzare la Kanal D2, ,,Bravo, ai stil!” se muta pe Kanal D de astazi, 12 iulie, urmand sa fie difuzat de mercuri pana vineri, de la ora 22:30.
Ei bine, dupa o gala aparte, gala difuzata vineri, incepem o noua editie in forta, cu multe tinute superbe, cu stelute (speram noi pentru toate concurentele), cu povesti fascinante si, bineinteles, cu momente din culise, acolo unde competitia stilista prinde culoare. ✨

In editia din 11 iulie, cea de-a sasea concurenta care ne incanta privirile este Jasmine, una dintre cele mai bune concurente ale sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Desi tanara, Jasmine are cuvintele la ea, stie sa se exprime coerent, stie sa se faca inteleasa si auzita, ceea ce este un mare plus, iar atunci cand simte nereguli, nu ezita sa le verbalizeze.
Ei bine, pana vom afla care este verdictul juratilor in ceea ce priveste tinuta, trebuie sa urmariti cu atentie momentul pus in scena de Jasmine si Rebecca. A fost o nebunie superba in platoul nostru.

Avem, insa, si imagini si discutii din culise, caci Jasmine si-a acuzat cateva colege ca si-ar fi schimbat atitudinea din momentul in care i-au vazut procentajul, care, trebuie sa recunoastem, nu a fost deloc mic. Ce au spus Iris si Alexandra despre aceste acuzatii, dar si de ce si-a iesit Andreea din minti, aflam din acest material. In platou, aceste discutii interminabile au continuat.

Emisiunea care inspiră milioane de oameni prin spectacolul stilistic, evoluaţia concurentelor, expertiza juraţilor şi strălucirea unei emisiuni unice în România, va putea fi urmărită din 12 iulie, de miercuri până vineri, de la 22:30, la Kanal D.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Jasmine

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました