Bravo, ai stil! – Maria are un deja-vu: ,,An… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Maria are un deja-vu: ,,An… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Maria are un deja-vu: ,,An…

未分類
Bravo, ai stil! – Maria are un deja-vu: ,,Andreea si Alexandra se nominalizeaza reciproc!"
Bravo, ai stil! – Maria are un deja-vu: ,,Andreea si Alexandra se nominalizeaza reciproc!”

Iata ca am ajuns si la sfarsitul celei de-a 15-a saptamani de ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8. Dupa cum bine stiti, desi am inceput sezonul intr-o nota optimista, in urma cu cateva luni, pe noul canal de televiziune din portofoliul Dogan Media International, Kanal D2, ,,Bravo, ai stil!”, din data de 12 iulie, s-a mutat la Kanal D, postul de televiziune unde au fost difuzate si sezoanele anterioare. Noile editii vor putea fi urmarite de miercuri pana vineri (vineri fiind editia concept a fiecarei saptamani), de la ora 22:30, asa ca fiti alaturi de noi si nu uitati sa va votati concurenta favorita. ❤

A 15-a saptamana din cadrul ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8 se incheie cu o gala aparte, fabuloasa, o gala in care toate concurentele vor straluci si isi vor putea pune creativitatea la incercare. Vom avea parte de momente memorabile, de tinute originale, fabuloase, deosebite, de comentarii pe masura si, de ce nu, speram noi, de cele mai mari note de pana acum. Ei bine, pentru a afla ce au pregatit cele opt concurente aspirante la titlul de ,,Cea mai stilata femeie din Romania” aflati chiar in aceasta seara. 😍

In editia din 14 iulie, cea de-a opta, insa nu cea din urma, concurenta care ne incanta privirile, este Maria, una dintre cele mai bune concurente ale acestui sezon. Ce ne-a pregatit Maria pentru editia concept: ,,Pool Party”, aflam din acest material, insa nu inainte de a merge si in culise, acolo unde se poarta cele mai picante discutii.

Intrebata care sunt concurentele pe care l-ar nominaliza in aceasta seara, in cazul unor eliminari, Maria a marturisit ca ar oferi votul ori Ioanei, ori Azei. Alexandra, Iris, Jasmine si Rebecca vor face si ele aceeasi miscare in caz de eliminare. Ei bine, cum se va termina aceasta seara, ramane de vazut.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Maria

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました