Casa Iubirii – RAZBOI! Bianca de da pamant c… | 質問の答えを募集中です! Casa Iubirii – RAZBOI! Bianca de da pamant c… | 質問の答えを募集中です!

Casa Iubirii – RAZBOI! Bianca de da pamant c…

ES
Casa Iubirii – RAZBOI! Bianca de da pamant cu Lorena: "N-ai personalitate! Esti o replica!"
Casa Iubirii – Conflict de proportii! Bianca de da pamant cu Lorena: “N-ai personalitate! Esti o replica!”

Un subiect ce ii priveste pe Bianca si pe Laurentiu a fost dat pe fata de Lorena. Cei doi, Bianca si Laurentiu, au intrat impreuna pe live, ceea ce este total gresit, caci nu au voie sa interactioneze in afara casei sub nicio forma. Bianca nu ar fi vrut sa aduca acest subiect in emisiune si o acuza pe Lorena ca i-a pus intr-o pozitie proasta. Mai mult, Bianca o acuza pe Lorena ca ar fi dat like-uri la mai multe mesaje jignitoare la adresa ei, Lorena vrea dovezi.

Dezvaluirile continua, caci Bianca a facut un live si cu Patricia, asta inainte ca eliminarea ei sa fie difuzata la TV. Bianca arunca sageti si spre Laurentiu acum, iar el are banuieli in privinta ei: ,,Se preface ca este deranjata!”. Vor reusi cei trei sa ingroape securea razboiului?

Nu uitati, emisiunea ,,Casa Iubirii”, o calatorie importanta pentru gasirea sufletului pereche, poate fi urmarita in fiecare zi, de luni pana vineri – orele 10:00 si 16:30, iar sambata si duminica – orele 16:00 si 19:00, la Kanal D!
De asemenea, cele mai importante momente ale emisiunii pot fi vizionate pe canalul de youtube Kanal D Romania, editia integrala pe canalul de youtube Casa Iubirii, iar daca vreti sa fiti la curent cu tot ceea ce fac concurentii, dati follow paginii de instagram Casa Iubirii – link aici: https://www.instagram.com/casaiubirii.kanaldromania/.

#CasaIubirii #KanalD #AndreeaMantea #DespreIubire #CasaIubiriiKanalD #HouseOfLove #Sezonul2

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました