Bravo, ai stil! – Este Jasmine toxica? Cum o… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Este Jasmine toxica? Cum o… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Este Jasmine toxica? Cum o…

ES
Bravo, ai stil! – Este Jasmine toxica? Cum o vad colegele sale? Iris: ,,Am observat.. siretlicuri.."
Bravo, ai stil! – Este Jasmine toxica? Cum o vad colegele sale? Iris: ,,Am observat unele siretlicuri..”

O singura zi ne mai desparte de gala 16, de incheierea celei de-a 16-a saptamani din cadrul celui mai revolutionar show de moda din Romania: ,,Bravo, ai stil!”. Sezonul 8, asa cum v-am anuntat, este plin de surprize, suprize care apar la orizont in fiecare editie.
Dupa cum bine stiti, Andreea a lipsit ieri din platou, iar absenta ei continua si astazi. Stati fara grija, caci este bine, insa a avut de sustinut un examen important la facultate, la Iasi. Ii tinem pumnii si speram sa se intoarca in platou cu nota maxima, mult mai relaxata, mai sigura pe ea si, bineinteles, cu stylinguri tot mai bune.
In editia din aceasta seara avem rime la secunda, comentarii acide, acuzatii furtunoase, concurente din fostele sezoane aduse in discutie si.. lacrimi amare. Daca v-am facut curiosi, ramaneti alaturi de noi pana la final.

In editia din 20 iulie, cea de-a sasea concurenta care ne incanta privirile este Jasmine, frumoasa si tanara concurenta care, desi nu se afla de multa vreme in cadrul competitiei, a demonstrat ca locul ei este in lumina reflectoarelor. Cand apare ea, spectacolul si extravaganta sunt in floare. Ei bine, daca tinuta din aceasta seara este buna sau nu, daca e sa nu e potrivita pentru momentul in care ne aflam, ne spun cei trei jurati.

Dilema momentului este urmatoarea: Este sau nu este Jasmine o persoana toxica? Iris nu este de parere ca ar fi neaparat toxica, ci foarte, foarte rasfatata: ,,Ti-am obsedat unele siretlicuri si tind sa cred ca ai fost magulita cu atentie si asta se vede!”.

Legat de tinuta, trebuie sa stiti ca Jasmine a reusit sa propuna un look perfect si pe placul juratilor. Emotiile au fost extrem de mari. Urmariti materialul pentru a afla si de ceN

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Jasmine

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました