Bravo, ai stil! – Juratii vor mai mult din p… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Juratii vor mai mult din p… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Juratii vor mai mult din p…

ES
Bravo, ai stil! – Juratii vor mai mult din partea Alexandrei: ,,Este prea putin pentru acest moment"
Bravo, ai stil! – Juratii vor mai mult din partea Alexandrei: ,,Este prea putin pentru acest moment al competitiei!”

O singura zi ne mai desparte de gala 16, de incheierea celei de-a 16-a saptamani din cadrul celui mai revolutionar show de moda din Romania: ,,Bravo, ai stil!”. Sezonul 8, asa cum v-am anuntat, este plin de surprize, suprize care apar la orizont in fiecare editie.
Dupa cum bine stiti, Andreea a lipsit ieri din platou, iar absenta ei continua si astazi. Stati fara grija, caci este bine, insa a avut de sustinut un examen important la facultate, la Iasi. Ii tinem pumnii si speram sa se intoarca in platou cu nota maxima, mult mai relaxata, mai sigura pe ea si, bineinteles, cu stylinguri tot mai bune.
In editia din aceasta seara avem rime la secunda, comentarii acide, acuzatii furtunoase, concurente din fostele sezoane aduse in discutie si.. lacrimi amare. Daca v-am facut curiosi, ramaneti alaturi de noi pana la final.

In editia din 20 iulie, cea de-a patra concurenta care ne incanta privirile este Alexandra, si ea una dintre cele mai bune concurente ale acestui sezon. E adevarat, nu se afla de la inceput aici, insa a reusit sa adapteze repede schimbarilor si sa ne surprinda cu talentul ei intr-ale modei. Oare o va face si in aceasta seara? Ramaneti alaturi de noi pana la final pentru a afla.

Raluca Badulescu: ,,Avem de-a face cu un top si o fusta, ambele urate. Cum le-ai pus impreuna in acest look ud, tu Afrodita iesita din valurile spumoase.. arati incredibil. Singura problema care ma macina sunt sandalele de sfoara, dar pe de alta parte sunt si bine integrate. Splendid. Visa!”. Oare si Maurice Munteanu si Alex Abagiu vor avea la fel de multe cuvinte de lauda? 🤔

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Alexandra

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました