Bravo, ai stil! – Concurentele vor eliminari… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Concurentele vor eliminari… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Concurentele vor eliminari…

未分類
Bravo, ai stil! – Concurentele vor eliminari! Jasmine da de pamant cu Ioana: ,,Nu e la nivelul…"
Bravo, ai stil! – Concurentele vor eliminari! Jasmine da de pamant cu Ioana: ,,Nu e la nivelul asteparilor”

Iata ca am ajuns si la sfarsitul celei de-a 16-a saptamani din sezonul 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Tema editiei concept este ,,Papusi”, o tema care le da ocazia concurentelor noastre sa “exagereze”, dar intr-un mod cat se poate de creativ. Practic, aceasta tema le da ocazia sa se transforme, insa daca in papusi adorabile sau creepy, ramane de aflat.

Dupa cum bine stiti, in editiile de miercuri si joi, Andreea a lipsit motivat. A trebuit sa sustina un examen important la Iasi, insa astazi este din nou alaturi de noi, pusa pe treaba si pe adunat cele mai mari note. Din pacate, insa, editia concept din aceasta seara este una eliminatorie. Una dintre cele opt concurente va pleca acasa, iar sansa de-a castiga titlul de ,,Cea mai stilata femeie din Romania”.. va fi pierduta. Pana la acel moment, insa, haideti sa dam start defilarilor din editia concept ,,Papusi” si sa vedem cum s-au transformat frumoasele noastre fete. Urmeaza un adevarat spectacol!

In editia din 21 iulie, in cea de-a 16-a gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, cea de-a doua concurenta care ne incanta privirile este Jasmine. Stim deja ca Jasmine ne surprinde in fiecare editie concept, insa de data aceasta s-a intrecut pe sine. Momentul a fost fabulos, desi scena nu a fost la fel de plina ca la momentul Mariei. Daca si tinuta va sclipi in ochii juratilor, daca primeste sau nu primeste note mari, daca s-a incadrat sau nu in tema: ,,Papusi”, aflam din acest material.

Ei bine, chiar astazi, in culise, s-a pus problema eliminarilor. Majoritatea fetelor isi doresc ca aceasta gala sa fie una eliminatorie, iar fetele nominalizate vor fi: Andreea, Aza si Ioana, caci, din punctul de vedere al mai multora, ele nu sunt la nivelul pe care cea de-a 16-a saptamana a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!” il cere. Trebuie sa mai stiti si faptul ca jurizarea tinutei lui Jasmine s-a lasat cu scantei. Maria, catre Jasmine: ,,Ii spui lui Iris ca vine cu tinute copiate 1 la 1 si te prezinti cu o tinuta exact ca cea din care te-ai inspirat. Cum se apara Jasmine, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Jasmine

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました