Bravo, ai stil! – Alex: ,,Avem o situatie de… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Alex: ,,Avem o situatie de… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Alex: ,,Avem o situatie de…

未分類
Bravo, ai stil! – Alex: ,,Avem o situatie de ilegalitate!" Maria a incremenit in fata juratilor!
Bravo, ai stil! – Alex Abagiu: ,,Avem o situatie de ilegalitate!” Maria a incremenit in fata juratilor!

Daca e joi, e clar, ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8, va bucura sufletele si va aduce cele mai noi informatii si tips and tricks din lumea modei. E a doua zi din cea de-a 17-a saptamana a acestui fascinant sezon si doar o zi ne mai desparte de editia concept. Va dam un mic spoiler: gala se anunta a fi una socanta si plina de surprize. Ramaneti alaturi de noi pentru a afla si despre ce este vorba.

Dupa cum bine stiti, ieri, in editia miercuri, am primit-o in competitie cu bratele deschise pe Diana, o tanara superba, ambitioasa si cu mult bun gust si rafinament. Tinuta ei a reusit ieri sa surprinda doi dintre cei trei jurati, insa speram ca astazi va avea mai mult noroc. Le tinem pumnii tuturor fetelor si abia asteptam sa vedem ce tinute ne propun in aceasta seara.

In editia din 27 iulie, cea de-a doua concurenta care ne incanta privirile este Maria, superba noastra Maria, care ne cucereste iremediabil in fiecare editie. Tinutele ei sunt printre cele mai bune, si nu o spunem noi, ci juratii, dar si numarul de stelute si notele din editiile concept. Ei bine, cu ce ne mai poate surprinde Maria in aceasta seara, aflam imediat. Curiosi?

Andreea, despre tinuta pe care Maria o propune in aceasta seara: ,,Imi place tinuta, dar parca as fi pus o alta geanta, o geanta cu o toarta mai mica. Parul nu-mi prea place!”. Aza, pe de alta parte, are doar cuvinte de laude: ,,Fetita, imi place foarte mult cum arati!”. Se pare ca Maria da lovitura.

Alex Abagiu, ultimul jurat care si-a spus parerea despre tinuta Mariei, a tinut sa precizeze ca in aceasta seara concurenta este intr-o situatie cu care nimeni nu s-a mai confruntat la ,,Bravo, ai stil!”: ,,Avem o situatie de ilegalitate!”. Ce s-a intamplat si despre ce este vorba, flam din acest material. Maria a ramas incremenita in fata juratilor.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Maria

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました