Bravo, ai stil! -Jasmine, deranjata de afirmatiile… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! -Jasmine, deranjata de afirmatiile… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! -Jasmine, deranjata de afirmatiile…

未分類
Bravo, ai stil! -Jasmine, deranjata de afirmatiile lui Iris: ,,A spus ca Andreea e dracu si eu mama"
Bravo, ai stil! – Jasmine, deranjata de afirmatiile lui Iris: ,,A spus ca Andreea e dracu si eu mama lui”

În această seară, „Bravo, ai stil!” va avea o ediție cu totul aparte și plină de energie, dedicată conceptului Rock&Roll, în care aspirantele la titlul de “Cea mai stilată femeie din România” vor impresiona prin creativitatea și nonconformismul lor. Editia din aceasta seara, difuzata imediat dupa serialul “Melek”, promite să aducă o explozie de personalitate și să dezvăluie latura înflăcărată a concurentelor de la “Bravo, ai stil!”.

Cu sunetul chitarelor electrice în suflet, concurentele isi vor pune în valoare originalitatea și curajul in crearea unor tinute vestimentare si momente artistice de aplaudat. Acestea vor fi provocate să redefinească limitele modei și să experimenteze cu ținute îndrăznețe, inspirate de figure iconice rock, iar creațiile lor vor fi evaluate de cei trei jurati nu doar în funcție de aspectul estetic, ci și de cât de bine reușesc să transmită energia și attitudinea specifică acestui stil muzical inconfundabil.

“Noi dedicam tot ceea ce se intampla la Bravo, ai stil! frumusetii, stilului si mai ales atitudinii. Avem in fata o noua editie concept, care cred ca le-a cam pus in incurcatura pe concurentele noastre. Dar ce tinute au pregatit, cum va arata seara si, mai ales, cum se va incheia pentru ele aflati daca ramaneti alaturi de noi. Incepe spectacolul serii marca Bravo, ai stil!”, spune Ilinca Vandici.

Nu ratați o seară plină de provocări, stil și nonconformism, in aceasta seara. Aspirantele la titlul de “Cea mai stilată femeie din România” se vor lăsa purtate de muzica rock și vor cuceri prin creativitatea lor!

In editia din 28 iulie, in cea de-a 17-a gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, cea de-a cincea concurenta care ne incanta privirile este Jamsine, una dintre cele mai spumoase si controversate concurente. Ea a ales sa puna in scena un moment de dans si de actorie si i-a iesit perfect. Daca si tinuta din editia concept ,,Rock & Roll” va fi la fel, aflam din acest material.

In aceasta seara este musai sa mergem si in culise, locul in care Jasmine a declarat faptul ca Iris creeaza situatii si ii da o stare de panica: ,,Are vibe de persoana diabolica”. Mai mult, in platou, Jasmine declara ca Iris ar fi jignit-o in ultimul hal: ,,M-a jignit de la mai multe ori. M-a facut mucoasa, a spus ca Andreea este dracu, iar eu sunt mama dracului. Imi creeaza stare de panica!” Iris, pe de alta parte, spune ca Jasmine, de cand este in competitie, si-a cautat-o cu toate, doar ca ea e singura pe care a reusit sa o scoata cel mai mult din sarite. Alexandra e sigura ca Jasmine isi cauta discutii cu Iris doar pentru a-si asigura un bilet in marea finala. Asa sa fie, oare?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Jasmine

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました