Bravo, ai stil! – Maria, o alta aparitie de … | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Maria, o alta aparitie de … | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Maria, o alta aparitie de …

未分類
Bravo, ai stil! – Maria, o alta aparitie de nota maxima! Maurice: ,,Detaliile sunt foarte rafinate!"
Bravo, ai stil! – Maria, o alta aparitie de nota maxima! Maurice Munteanu: ,,Detaliile sunt foarte rafinate!”

Este vineri, sfarsitul celei de-a 18-a saptamani din cadrul unicului show de moda din Romania, ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8. Am ajuns si la cea de-a 18-a editie concept din acest sezon, un sezon cu totul aparte. Este o premiera in istoria competitie, caci tema din aceasta seara este: ,,Bal de Epoca”, o tema care striga rafinament, eleganta, excentricitate si multa, multa creativitate. Cele opt concurente ale noastre: Iris, Andreea, Maria, Alexandra, Rebecca, Jasmine, Diana si Aza, sunt pregatite sa ne arate tot ceea ce au invatat pana acum, sa puna in practica toate informatiile acumulate pana in acest moment, si ne asteptam la ceva fabulos.
Raluca Badulescu: ,,Sunt atat de curioasa se ce vor prezenta in seara aceasta, mai ales ca nu au nicio sursa de inspiratie, nu s-a mai facut tema asta niciodata in vreun sezon. Hai sa le vedem creativitatea!”.

In editia din 04 august, in cea de-a 18-a gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, in editia concept – Bal de Epoca – cea de-a cincea concurenta care ne incanta privirile este Maria, una dintre concurentele care au mari, mari sanse sa castige titlul de ,,Cea mai stilata femeie din Romania”, dupa parerea juriului. Curiosi ce ne-a pregatit in aceasta seara?

Maurice Munteanu deschide seria jurizarilor: ,,Draga, este o aparitie surprinzatoare. Ne-ai obisnuit, de fapt, cu aparitii surprinzatoare. Peruca asta e foarte bine aleasa. Detaliile sunt foarte rafinate. Imi place mini-fusta. Gasesc ca este impecabila aparitia ta din aceasta seara!”. Wow, ce cuvinte. Maria le merita din plin! 5 pe linie! Momentan, avem trei concurente cu 5 pe linie, ceea ce inseamna ca finalul va fi destul de greu pentru juratii nostri.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Maria

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました