Bravo, ai stil! – Iris, la un pas de a intra… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Iris, la un pas de a intra… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Iris, la un pas de a intra…

未分類
Bravo, ai stil! – Iris, la un pas de a intra necoafata in emisiune: ,,Jasmine si Andreea s-au…"
Bravo, ai stil! – Iris, la un pas de a intra necoafata in emisiune: ,,Jasmine si Andreea s-au bagat in fata mea!”

Este vineri, sfarsitul celei de-a 18-a saptamani din cadrul unicului show de moda din Romania, ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8. Am ajuns si la cea de-a 18-a editie concept din acest sezon, un sezon cu totul aparte. Este o premiera in istoria competitie, caci tema din aceasta seara este: ,,Bal de Epoca”, o tema care striga rafinament, eleganta, excentricitate si multa, multa creativitate. Cele opt concurente ale noastre: Iris, Andreea, Maria, Alexandra, Rebecca, Jasmine, Diana si Aza, sunt pregatite sa ne arate tot ceea ce au invatat pana acum, sa puna in practica toate informatiile acumulate pana in acest moment, si ne asteptam la ceva fabulos.
Raluca Badulescu: ,,Sunt atat de curioasa se ce vor prezenta in seara aceasta, mai ales ca nu au nicio sursa de inspiratie, nu s-a mai facut tema asta niciodata in vreun sezon. Hai sa le vedem creativitatea!”.

In editia din 04 august, in cea de-a 18-a gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, in editia concept – Bal de Epoca – cea de-a doua concurenta care ne incanta privirile este Iris, veterana in cadrul acestei competitii cu si despre stil. Iris a reusit sa demonstreze de-a lungul timpul de ce este capabila si, dupa cum o spun juratii, are mari sanse sa castige titlul de ,,Cea mai stilata femeie din Romania”. Voi ce credeti? Asteptam parerile in comentarii.

Ei bine, inainte sa aflam care este verdictul juratilor, dar si ce note primeste pentru tinuta si moment, mergem in culise, unde chiar astazi Iris a avut parte de momente neplacute. E le-a acuzat pe Andreea si pe Jasmine ca s-au bagat in fata ei la machiaj si par, in conditiile in care ea a ajuns la cabina inaintea lor: ,,M-am dus la scaun si mi s-a zis ca nu, ca merge ea prima data. S-a bagat Jasmine si apoi Andreea!”. Cele trei concurente au purtat o discutie aprinsa si tensionata. Iata ca pregatirea din culise uneori se lasa si cu scantei. 🤦🏻‍♀ In platou, rafuiala dintre Iris, Jasmine si Andreea continua. La ce consens au ajuns, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Iris

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました