Bravo, ai stil! – Jasmine crede ca Andreea a… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Jasmine crede ca Andreea a… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Jasmine crede ca Andreea a…

未分類
Bravo, ai stil! – Jasmine crede ca Andreea are un comportament diferit din cauza noilor concurente!
Bravo, ai stil! – Jasmine crede ca Andreea are un comportament diferit din cauza noilor concurente!

Am ajuns si in cea de-a 19-a saptamana a celui mai tare show despre moda, stil si atitudine – ,,Bravo, ai stil!” – sezonul 8. Am incheiat cu bine o editie concept a carei teme le-a cam dat batai de cap concurentelor noastre. ,,Bal de Epoca” nu este o tema pentru oricine, mai ales ca este si prima oara in istoria ,,Bravo, ai stil!” când fetele sunt supuse unei asemenea provocari, dar ne-au aratat, din nou, cat de versatile pot fi, cat de mult au avansat de cand sunt aici, ne-au aratat ca pot orice si ca au o ambitie de fier. Din fericire, nu ne-am luat ramas bun de la nimeni. Ramanem in formula completa: Iris, Alexandra, Maria, Andreea, Rebecca, Jasmine, Aza si Diana.
Dam startul unei noi saptamani de foc, unei saptamani cu multe, multe provocari, lacrimi, emotii, conflicte in culise, acuzatii si mesaje din online ce ies la iveala. Va asteapta o editie cu multe surprize, asa ca fiti aproape de noi.

In editia din 09 august, cea de-a patra concurenta care ne incanta privirile este Andreea, concurenta care este alaturi de noi inca de la difuzarea primului episod al sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Ambitioasa, puternica si dornica sa arate lumii ca si ea poate, Andreea nu s-a dat batuta si iat-o alaturi de noi dupa multe zile in care a fost cu moralul la pamant. Curiosi ce ne-a pregatit in aceasta seara?

Revenind, insa, la competitie, trebuie sa stiti ca astazi a avut loc o discutie sincera in culise. Andreea a declarat ca astazi se incheie pauza ei sufleteasca. Ce inseamna asta, oare? Andreea a recunoscut ca si-a luat o pauza bine meritata dupa haosul din viata personala si profesionala: ,,Nu a fost cu rea intentie. Am simtit sa iau o pauza si acum m-am reintors!”. Tot in culise, Jamsine a tinut sa-si dea cu parerea despre comportamentul Andreei. Ea a sustinut ca s-ar purta diferit din cauza noilor concurente, mult mai vocale si bine pregatite. Asa sa fie, oare? Ce a declarat concurenta, dar si cate stele a primit din partea juratilor, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Andreea

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました