PREMIERA! Juratii “Bravo, ai stil!” au… | 質問の答えを募集中です! PREMIERA! Juratii “Bravo, ai stil!” au… | 質問の答えを募集中です!

PREMIERA! Juratii “Bravo, ai stil!” au…

未分類
PREMIERA! Juratii "Bravo, ai stil!" au stilizat-o pe Ilinca Vandici pentru prima data in 8 sezoane!
Bravo, ai stil (18.08.2023) – PREMIERA! Juratii “Bravo, ai stil!” au stilizat-o pe Ilinca Vandici pentru prima data in 8 sezoane!

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu

Ediția din această seară a show-ului “Bravo, ai stil!” este una cu totul specială și prin faptul că cei trei jurați se ocupă de stylingul complet al Ilincăi Vandici. Odată cu acesta adevărată transformare stilistică, frumoasa prezentatoare a celui mai iubit show de modă și atitudine devine muza perfectă pentru Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, fiecare dintre jurați ocupându-se de un capitol stilistic important al apariției vedetei.

“În această seară va fi o ediție unică, emoțiile mele sunt uriașe, la unison cu cele ale fetelor, pentru că întrăm într-o nouă etapă, cea care va aduce publicului marea câștigătoare a sezonului. În același timp, personal, am parte de o supriză copleșitoare. Pentru prima dată cei trei jurați pe care îi admir atât de mult, au avut grijă de apariția mea, de stylingul meu complet. E o transformare care m-a lăsat fără cuvinte, m-a emoționat și m-a bucurat profund. Vă invit să fiți alături de noi, de “Bravo ai stil!”, în această seară, să trăiți alături de noi emoțiile și bucuria celei mai frumoase competiții de stil și atitudine!”, a spus Ilinca Vandici.

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました