blckbx today: AI-top toont doemscenario’s | … | 質問の答えを募集中です! blckbx today: AI-top toont doemscenario’s | … | 質問の答えを募集中です!

blckbx today: AI-top toont doemscenario’s | …

未分類
blckbx today: AI-top toont doemscenario's | Verborgen motieven Gaza-oorlog | Kort geding ON vs NPO
De volledige uitzending van blckbx today #239 van vrijdag 3 november 2023 is te bekijken via: https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-11-03

Vrijdag 3 november 2023
– Tijdens de AI Safety Summit spraken wereldleiders en techbazen over de mogelijke gevaren van kunstmatige intelligentie. Tot welke conclusies heeft dit geleid?
– Onlangs lekte er een document uit van de Israëlische regering, dat voorstelt om de gehele Palestijnse bevolking uit de Gazastrook te verdrijven. Welke verborgen belangen schuilen er achter dit conflict?
– Omroep Ongehoord Nederland stond gister tegenover de NPO voor de rechter. Wat is er gebeurd?

Desk: opiniemaker Robert Valentine, redacteur David Boerstra en programmamaker Erwin Taams
Presentatie: Ancilla van de Leest

Relevante achtergrondinformatie
Voor alle relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-11-03 (na afloop van de uitzending)

Waardeer je deze uitzending? Like deze uitzending, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur.
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbx.tv/

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Linkedin – https://www.linkedin.com/company/blckbxnews/

TikTok – https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

#blckbxtoday #blckbxtoday #ai #kunstmatigeintelligentie #israel #gaza #ongehoordnederland



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました