UNREAL ENGİNE 5 İLE OYUN NASIL YAPILIR ? Ders 3 ( … | 質問の答えを募集中です! UNREAL ENGİNE 5 İLE OYUN NASIL YAPILIR ? Ders 3 ( … | 質問の答えを募集中です!

UNREAL ENGİNE 5 İLE OYUN NASIL YAPILIR ? Ders 3 ( …

未分類
UNREAL ENGİNE 5 İLE OYUN NASIL YAPILIR ? Ders 3 ( Branch/ Switch, Kontrol Kodlamaları )

#unrealengine5 #event #axis #action
Bu ders videosunda Unreal Engine 5 ile oyun yapma eğitim i serisine devam ediyoruz. Bu bölümde Unreal engine 5 tuş atamalarının nasıl yapıldığından , Action ve Axis tuşlarının işlevlerinden ve farklarından , genel olarak kullandığımız eventlerdern ( Event tick , Event Begin Play , Custom Event) bunlardan bahsettim ve son olarak üstünden geçmek amacı ile sizlere bir kaç soru yönelttim.

Videoda oldukça basit anlatmaya çalıştım elimden geldiğince umarım anlattıklarım sizlere geçmiştir. Şimdiden teşekkür ederim.

Videoyu beğenerek ve arkadaşlarınızla paylaşarak bana destek olabilirsiniz.

00:00 Giriş
00:20 Kontroller
01:20 Branch
07:10 Switch
12:48 Kapanış

Sosyal Medya:
İnstagram ► https://www.instagram.com/bugrauzun006/
İtch ►https://bubenen.itch.io
Discord ► https://discord.gg/JVWP4ncAGN

Merhaba Ben buben , Oyun geliştirmek ve bunlar ı video ya çekmek gerek ilham olmak gerekse eğlendirmek benim için bir tutku, 3 günde bir video yüklüyorum.Kanalımda unreal engine , unity , pixel art , animasyon, 3d modelleme , eğlence , oyun yapma , gamejam , montaj , devlog , oyun geliştirme , çizim yapma , eğitim ve benzeri videolar paylaşıyorum. Sizde abone olun ve beni destekleyin dostlarım.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました