Casa Iubirii – Ionut o articuleaza pe Patric… | 質問の答えを募集中です! Casa Iubirii – Ionut o articuleaza pe Patric… | 質問の答えを募集中です!

Casa Iubirii – Ionut o articuleaza pe Patric…

未分類
Casa Iubirii – Ionut o articuleaza pe Patricia: "Tu ai ars-o cu Patrick, eu am vorbit cu Nona!"
Casa Iubirii – Ionut o articuleaza pe Patricia: “Tu ai ars-o cu Patrick, eu am vorbit cu Nona!”

Robert o scoate din minti pe Emma astazi. Ionut, pe de alta parte, scoate armele in fata Patriciei. Tanarul simte ca este atacat de Patricia si o avertizeaza: ,,Pot sa scot si eu armele din sertar!”. Patricia spune ca Ionut nu ar vrea sa isi faca relatie, ci doar sa le faca rau Nonei si lui Patrick: ,,Eu, care nu m-am bagat in relatia lor, sunt tocata marunt de tot. Tu, care te bagi, nu ti se zice nimic!”.
Ionut crede ca acuzatiile pe care i le aduce Patricia sunt din pura rautate si se apara spunanad ca tot ce a facut a fost sa se amuze, ba mai mult, nici nu i-a facut avansuri Nonei.
Radu sare in apararea lui: ,,Tu nu esti in masura sa spui ca Ionut s-a bagat in relatia lor. Mi se pare ca si tu te-ai bagat. Diferenta dintre voi doi e ca el are intepaturi cu Patrick, tu cu Nona. Te-ai bagat in cuplul lor si l-ai sarutat pe Patrick, dupa ce s-au impacat, tu dai in Nona. Ce alt exemplu sa-ti dau?”.
Oare unde se va ajunge?

Bianca tine sa le explice tututor de ce a pornit un adevarat razboi intre Nona si Patricia, insa Robert nu intelege nimic si reuseste sa o scoata din sarite si pe Bianca.
Intre Patricia si Ionut pare ca intepaturile si acuzatiile nu se vor termina prea curand. Parerile sunt diferite, ambele case sunt impartite in doua tabere: cei care tin cu Ionut, cei care tin cu Patricia.
La ce concluzie se va ajunge, aflam din acest material.

Nu uitati, emisiunea ,,Casa Iubirii”, o calatorie importanta pentru gasirea sufletului pereche, poate fi urmarita in fiecare zi, de luni pana vineri – orele 10:00 si 16:30, iar sambata si duminica – orele 16:00 si 19:00, la Kanal D!
De asemenea, cele mai importante momente ale emisiunii pot fi vizionate pe canalul de youtube Kanal D Romania, editia integrala pe canalul de youtube Casa Iubirii, iar daca vreti sa fiti la curent cu tot ceea ce fac concurentii, dati follow paginii de instagram Casa Iubirii – link aici: https://www.instagram.com/casaiubirii.kanaldromania/.

#CasaIubirii #KanalD #AndreeaMantea #DespreIubire #CasaIubiriiKanalD #HouseOfLove #Sezonul2

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました