Bravo, ai stil! – Tinuta Alinei nu e suficie… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Tinuta Alinei nu e suficie… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Tinuta Alinei nu e suficie…

未分類
Bravo, ai stil! – Tinuta Alinei nu e suficient pentru gala! Raluca: ,,Avem o rochie…si o bucla!"
Bravo, ai stil! – Tinuta Alinei nu e suficient pentru gala! Raluca: ,,Avem o rochie…si o bucla!”

Este prima GALA din sezonul 8 – ,,Bravo, ai stil!”, iar conceptul este ,,Stilul Meu”, un prilej numai bun sa aflam mult mai multe despre concurentele noastre. Juratii sunt pregatiti sa dea note mari, sa dea sfaturi cat mai multe despre fashion si beauty, dar sa si sesizeze greselile, evident, acolo unde ele exista.
In aceasta seara, fiecare va fi punctata de catre juriu cu note de la 1 la 5. Care va fi cea mai buna tinuta, care va fi cea mai slaba, daca vor exista tinute slabe, daca vor exista tinute bune, toate aceste detalii le aflam in aceasta seara!

Prima concurenta care ne incanta privirile in prima gala concep a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!” este Alina, care si de data aceasta a ales sa isi puna in valoare formele printr-o tinuta sexy, caci astfel de tinute o reprezinta cel mai bine.

Este prima data pentru Alina cand danseaza pe o scena si a facut-o cu o foarte mare naturalete, ceea ce l-a incantat pe Maurice.
In aceasta seara, Alina vrea sa se simta extrem de frumoasa, asa ca se duce la salon pentru cateva ore de rasfat. Ce vor spune, oare, fetele despre tinuta colegei lor?
Beatrice: ,,Arati foarte bine. Pentru mine este putin, dar stilul tau trebuie sa iasa in evidenta. Nu ma regasesc deloc in tinuta ta, dar esti extrem de frumoasa!”.

Daca si juratii vor fi pe aceeasi lungime de unda cu Alina, ramane de aflat.
Maurice incepe analiza tinutei cu un sfat general: ,,Cand va albiti dintii, nu ii albiti atat de tare. Tu ai parul negru, esti foarte bronzata, dintii fiind atat de albi..contrastul este unul nenatural. Detest parul care nu se misca si care este fixat pana la nemurire!”. Rochia, insa, ii vine bine, sandalele o reprezinta, ce sa faci, numai de bine, nu?
Ce vor spune oare si Raluca Badulescu si Alex Abagiu? Primeste sau nu primeste Alina note mari?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Alina

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました