Bravo, ai stil! – Luiza a cucerit juriul! Fe… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Luiza a cucerit juriul! Fe… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Luiza a cucerit juriul! Fe…

未分類
Bravo, ai stil! – Luiza a cucerit juriul! Fericire maxima! ,,Un look foarte bine conturat!"
Bravo, ai stil! – Luiza a cucerit juriul! Fericire maxima! ,,Un look foarte bine conturat!”

In editia din 27 aprilie, cea de-a saptea concurenta care ne incanta privirile este chiar Luiza, concurenta care a avut o saptamana plina de provocari, de stelute, de comentarii negative si de multe, multe sfaturi pe care trebuie sa le puna neaparat in practica. Daca a facut asta sau nu, ramane de aflat.

In aceasta seara, Luiza merge in oras pentru a manca ceva. Cu siguranta tinuta se potriveste la fix, aceasta fiind si parerea Carinei: ,,Imi place foarte mult. Imi place ca ti-ai pus ruj rosu. Pari un pilot de avion, dar imi place mult!”. Milena este, insa, de alta parere in aceea ce priveste smokey eyes + ruj rosu. Se duce spre o zona mai vulgara!”. Alina, make-up artist de meserie, ne da cateva sfaturi.

Cateva sfaturi despre make-upul propus de Luiza, ne da si Alex Abagiu, despre care stim ca este regele machiajului.
Maurice: ,,Din punctul meu de vedere, asta este cel mai bun look propus de tine inca de la inceputul sezonului!”. Felicitari, Luiza! Tine-o tot asa! Ce credeti, primeste sau nu primeste trei stelute astazi?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Luiza

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました