Bravo, ai stil! – Sandalele Milenei, o alege… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Sandalele Milenei, o alege… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Sandalele Milenei, o alege…

未分類
Bravo, ai stil! – Sandalele Milenei, o alegere neinspirata: ,,Iti sugruma glezna.."
Bravo, ai stil! – Sandalele Milenei, o alegere neinspirata: ,,Iti sugruma glezna! Imi creste tensiunea!”

Este inceput de luna, de saptamana, asa ca resetam tabelul stelutelor. Noi surprize sunt anuntate pentru concurente, asa ca ramaneti alaturi de noi pentru a afla ce le-am pregatit. Sunteti curiosi?

In editia din 1 mai, cea de-a opta concurenta la defilare este Milena, una dintre concurentele care au reusit sa surprinda in gala ,,Femme Fatale”. Am asteptat-o cu mare interes, mai ales ca ne-a promis ca ni-l prezinta pe bunul ei prieten hamster 🐹. Nu l-a adus, insa avem speranta ca intr-o zi cu soare, ne va face si noua cunostinta cu el. ❤

In aceasta seara, Milena merge la nunta cinstita, in rolul de nasa, la tara. Carina are o curiozitate: ,,Cine-i nasu’?”. Se pare ca Andreea cam stie. Pai, nu ne dezvaluie ei noua cateva culise din relatia sau aventura, dupa caz, Milenei: ,,E un personaj cu totul! O iubesc pe Milena”.
Despre tinuta, Carina are doar un lucru de remarcat: nu-i place geanta.

In fata juratilor, Milena face senzatie cu dansul si vibe-ul ei. Rochia are potential, spune Raluca Badulescu, insa sandalele sunt ceva horror: ,,Iti sugruma glezna! Practic, ti s-a oprit circulatia!”. In schimb, lui Maurice ii creste tensiunea cand vede insertiile transparente ale sandalelor, iar ceea ce o salveaza este zona capului. Aflam aceste lucruri, oare cate stelute primeste Milena?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Milena

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました