Bravo, ai stil! – Cel mai bun look propus de… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Cel mai bun look propus de… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Cel mai bun look propus de…

未分類
Bravo, ai stil! – Cel mai bun look propus de Alina pana acum! Juriul o aplauda!
Bravo, ai stil! – Cel mai bun look propus de Alina pana acum! Juriul o aplauda!

O noua zi, noi tinute superbe si, speram, multe stele din partea juratilor. Concurentele s-au pregatit de defilare, s-au pregatit si pentru comentariile juratilor, fie ele bune sau mai putin bune, insa extrem de importante pentru evolutia lor in competitia stilistica. Cine se va ridica la asteptarile lor, ramane de vazut, asa ca fiti alaturi de noi pana la final! Se anunta si multe surprize!

In editia din 2 mai, cea de-a sasea concurenta care ne incanta privirile este Alina, una dintre concurentele care si-a inceput parcursul in forta si continua asa. Speram sa se mentina in aceeasi linie mult, mult timp si sa ne bucure in fiecare zi cu frumusetea ei ametitoare.

In aceasta seara, cu un vibe si o energie pozitiva, Alina marturiseste ca a incetat cu dramale. Asta chiar se vede. Si-a dat seama unde este, cu ce are de-a face si daca nu se aduca, risca sa clacheze si sa izbucneasca din orice. Se va concentra doar pe lucrurile importante, tinuta si cunostintele pe care trebuie sa le acumuleze daca vrea sa castige marele premiu. Ne place atitudinea si abordarea ei, dar si mai mult ne plac comentariile fetelor despre tinuta.
Beatrice: ,,Imi place sacoul, imi plac ciorapii, dar ma deranjeaza luciul pantofilor. Ochelarii si colierele de la gat nu le vad in acest context”.

La fel de mult ne plac si comentariile juratilor, care azi au de spus multe lucruri de bine despre tinuta Alinei. Cum, necum, tanara a reusit si in aceasta seara sa faca juriul sa o aplaude si primeste trei stelute. Fericire maxima! 🤩

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Alina

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました