Stepn Ayakkabı Seçimi ve Ayakkabı Alırken Nelere D… | 質問の答えを募集中です! Stepn Ayakkabı Seçimi ve Ayakkabı Alırken Nelere D… | 質問の答えを募集中です!

Stepn Ayakkabı Seçimi ve Ayakkabı Alırken Nelere D…

STEPN
Stepn Ayakkabı Seçimi ve Ayakkabı Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Selamlar bu videoda Stepn ayakkabı seçimi ve ayakkabı alırken nelere dikkat edilmeli? Stepn uygulamasında ayakkabıların özellikleri neler? Ayakkabı satın alırken mutlaka kazanç simülasyonu yapmanızı öneririm. Stepn Guide sitesinde ayakkabı özelliklerini girerek tahmini kazanç verilerine ulaşabiliyorsunuz.

Ben Stepn ayakkabı yükseltme işlemi yaptım. 5 lvl ayakkabımı 6 lvle 6 gst karşılığında yükselttim. Bunu yaparken tabi ki 6 saat bekleme süresi var. Bunu beklemek istemezseniz boost seçeneği var ama çok gst istiyor. O yüzden süreyi beklemek daha karlı.

Simülasyon yaptığım site:
www.stepn.guide

Bu arada Binance borsasında çekiliş varmış. 0.1 BNB olan herkes katılabiliyor.
https://www.binance.com/tr/nft/staking/stepn

Ayakkabı özelliklerinde Efficiency ve Resiliense şu anda önemli. Luck ve Comfort şu anda etki etmiyor gibi gözüküyor. Fakat ben Efficiency ve Resiliense için simülasyon yaptım ve ayrıca Luck yüksek olanı tercih etmeye çalıştım. Belki ileri de şans bir işe yarar 🙂

Stepn e kayıt olmak çok kolay ama aktivasyon kodu sorunu var dostlar. Bu yüzden stepn kendi sitesinden discord ve telegram gruplarını takip edip ücretsiz kod alabilirsiniz.

Özellikle belirtmek istiyorum. Bu bir yatırım tavsiyesi kesinlikle değil. Ayrıca ben risk alıp size sadece olayı göstermek istedim. Bundan sonraki süreçte ise birlikte neler olacak göreceğiz. Bu heyecana ortak olmak istiyorsan bildirimleri aç dostum 🙂

Not: Videodaki veriler 15.04.2022 tarihine aittir.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました