Bravo, ai stil! – Iris nu mai vrea sa taca! … | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Iris nu mai vrea sa taca! … | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Iris nu mai vrea sa taca! …

未分類
Bravo, ai stil! – Iris nu mai vrea sa taca! Concurentele, atacate de sustinatorii Andreei?
Bravo, ai stil! – Iris nu mai vrea sa taca! Concurentele, atacate de sustinatorii Andreei?

Am intrat in forta in cea de-a noua saptamana a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Ieri ne-am bucurat de o editie cu de toate: povesti fabuloase, tinute ca la carte, aplauze din partea juratilor si, nu in ultimul rand, de multe sfaturi de la cei mai buni oameni in domeniul modei: Maurice Munteanu, Raluca Badulescu si Alex Abagiu, ,,Regele Machiajului”. Comentariile acide si intepaturile nu au lipsit intre concurentele noastre si, de asemenea, am primit-o cu bratele deschise pe noua concurenta, Ioana, cea care i-a trezit lui Maurice Munteanu multe amintiri placute, asta datorita asemanarii izbitoare cu una dintre cele mai bune prietene.
Si astazi trebuie sa va asteptati la o editie cel putin la fel de fabuloasa ca cea de ieri, iar pentru a afla care concurenta primeste cele trei stelute, cine reuseste sa contureze cel mai bun styling, dar si cine da gres, stati cu ochii pe noi si, de asemenea, nu uitati sa va votati concurenta preferata! ❤

In editia din 30 mai, dam startul defilarilor cu Iris, una dintre cele mai bune concurente ale sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Suntem extrem de curiosi cu ce ne surprinde si astazi, caci ieri..ieri nu prea a avut parte de comentarii placute din partea juratilor.

In aceasta seara, Iris merge la un test pentru geanta perfecta, potrivita personalitatii si bugetului ei, bineinteles. Sa fie, oare, tinuta corect pusa la punct? Ei bine, pana vom afla care este verdictul, mergem in culise, acolo unde s-a specificat cate tabere exista la momentul de fata in competitie si cine face parte din fiecare. Beatrice are propria ei tabara, tabara din care face partea ea si cu..ea. 🙂 In platou, ea a marturisit ca vrea sa fie impartiala, insa recunoaste ca se intelege mai bine cu fetele din tabara lui Iris, dar nu poarta pica niciuneia dintre fete.
Lacrimile nu intarzie sa apara pe fata lui Beatrice, unele acuzatii indreptandu-se spre Andreea. Nu are nimic personal cu ea, insa se simte atacata atat ea, cat si Iris, de sustinatorii Andreei. Cum se apara ea si care ii sunt argumentele, aflam din acest material.

Legat de tinuta, Alex Abagiu nu prea stie ce sa spuna, insa pe partea de beauty Iris exceleaza.
Din nou, accesorizarea scartaie, iar geanta alba..e urata. Daca primeste sau nu primeste Iris cele trei stelute in aceasta seara, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Iris

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました