Bravo, ai stil! – Georgiana nu si-a pus ampr… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Georgiana nu si-a pus ampr… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Georgiana nu si-a pus ampr…

未分類
Bravo, ai stil! – Georgiana nu si-a pus amprenta in styling: ,,E prea putin!"
Bravo, ai stil! – Georgiana nu si-a pus amprenta in styling: ,,E prea putin!”

Saptamana a noua a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!” se incheie cu o gala fabuloasa. Alaturi de cele opt concurente, si noi am trecut printr-un cumul de strari: emotii uriase, bucurie, dezamagire, tristete sau indignare, stari pe care azi le lasam deoparte si ne relaxam cu o editie concept fenomenala: ,,Nunta in Vegas”.
Creativitatea este la cote maxime. Se anunta tinute fabuloase, indrazneste, socant de perfecte, dar si critici pe masura, caci juratii nu mai iarta nimic si analizeaza totul la sange. Nu vor lipsi nici intepaturile dintre concurente. Mastile incep usor, usor sa cada, iar rivalele isi arata “coltii”. Lupta devine din ce in ce mai crancena, insa va lasam pe voi sa descoperiti cine minte, cine spune adevarul, cine pe cine uraste, dar si care este cea mai buna concurenta a serii. Urmeaza o editie de neegalat! Fiti cu ochii pe noi si nu uitati sa va votati concurenta preferata!

In editia din 2 iunie, in cea de-a noua gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, cea de-a patra concurenta care ne incanta privirile este Georgiana.
Georgiana este una dintre concurentele care cu greu iese din zona de confort. Desi a fost rugata insistent de juriu sa exploreze si alte zone stiliste, Georgiana inca ezita. De cele mai multe ori, ea a fost taxata pentru acest aspect. Editia concept: ,,Nunta in Vegas” este si pentru ea momentul perfect sa arate de ce este in stare si ca isi merita locul in cel mai tare show de moda al Romaniei.

Si pentru ca nicio nunta nu e nunta fara ca mierasa sa arunce buchetul, Georgiana tine neaparat sa respecte traditia. Cine a fost norocoasa care a pus mana pe el, va lasam pe voi sa aflati.
Carina, despre tinuta propusa de Georgiana: ,,Nu-mi place partea de jos, pare perdea. Nu-mi place nici cum vine cu geaca!”. Pe de alta parte, Ioanei i-a placut la nebunie, mai ales cizmele.

Alex Abagiu se declara interesat de ceea ce prezinta Georgiana in aceasta seara. Make-upul atipic, usor sters, glitterul de pe o parte a fetei, look-ul per total, ii ofere tinerei concurente un aer aparte, diferit fata de ce s-a vazut pana acum: ,Raman in pronuntare!”.
Pe de alta parte, cand vine vorba de tinuta, Raluca Badulescu nu are prea multe laude, ci prea multe comentarii negative de facut. Care este si verdictul lui Maurice Munteanu, dar si ce note primeste Georgiana, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Georgiana

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました