Bravo, ai stil! – Front comun impotriva Andr… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Front comun impotriva Andr… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Front comun impotriva Andr…

未分類
Bravo, ai stil! – Front comun impotriva Andreei? ,,Vrea sa para victima si noi o atacam mereu!"
Bravo, ai stil! – Front comun impotriva Andreei? ,,Vrea sa para victima si noi cele care o atacam mereu!”

Aspetarea a luat sfarsit si dupa patru zile de foc pentru cele opt concurente ale sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, urmeaza cea de-a zecea gala, o gala aparte, o gala cu un concept unic: ,,Litoral – anii 2000″. O sa ne distram pe cinste in aceasta seara, vom avea parte de cele mai senzationale tinute, vom rememora anii de glorie a tot ce a inseamnat moda pe plajele din Romania, doar ca, din pacate, la final ne vom lua ramas bun de la o concurenta. Pana atunci, insa, sa dam drumul defilarilor! Iata ce ne-au pregatit concurentele noastre minunate.
P.S. – Nu uitati sa va votati favorita! ❤

In editia din 9 iunie, in cea de-a zecea gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil”, cea de-a opta concurenta care ne incanta privirile este Andreea, una dintre veterane. Cu ce ne va mai surprinde si de data aceasta, in editia concept: ,,Litoral – anii 2000″, aflam chiar din acest material.
Urmeaza un moment cu adevarat spectaculos!

Pana vom afla, insa, care este verdictul, mergem in culise, asta pentru ca avem o nelamurire. Isi doreste Alexandra o alianta cu Andreea? Raspunsul nu intarzie sa apara: ,,Nu rezonez in niciun fel cu ea. Nu suntem pe aceeasi lungime de unda. La televizor, pare ca ea e singura, si noi suntem niste hiene care aruncam cu bolovani in ea. Pare ca ea e tinta tuturor, dar nu e asa!”. De aici si pana la a se isca o mare cearta intre fete, a mai fost doar un pas.

Despre tinuta Andreei, atat va putem spune, Maurice Munteanu o considera cea mai slaba tinuta din platou, din aceasta seara de gala.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Andreea

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました