Bravo, ai stil! – “STYLING GENIAL E PU… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – “STYLING GENIAL E PU… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – “STYLING GENIAL E PU…

未分類
Bravo, ai stil! – "STYLING GENIAL E PUTIN SPUN!" Maria, "mama paletelor cromatice"!
Bravo, ai stil! – “STYLING GENIAL E PUTIN SPUN!” Maria, “mama paletelor cromatice”!

Ieri am avut parte de o editie presarata cu de toate, insa stati sa vedem ce surprize ne pregatesc astazi cele opt concurente ale celui de-al 8-lea sezon ,,Bravo, ai stil!”. Tinute una si una, accesorizare masiva, articole vestimentare sclipitoare, povesti captivante si multe intrigi din culise, cam acestea sunt ingredientele de baza ale acestei editii. Pentru a va face seara si mai buna, cu niste popcorn si ceva racoritor, competitia va prinde si mai multa culoare.

In editia din 21 iunie, cea de-a patra concurenta care ne incanta privirile este Maria. Ea a inceput saptamana cu stangul, a continuat binisor ieri, asa ca suntem curiosi daca azi ne surprinde placut sau..neplacut.

Alexandra, despre tinuta pe care Maria o propune in aceasta seara: ,,Imi place tinuta ca idee, dar ma zapaceste cromatica. Ma deranjeaza cate ceva de la fiecare articol in parte!”.

Si daca pentru Alexandra a fost prea mult pe partea cromatica, Raluca Badulescu vine cu verdictul: ,,Stylingul din seara aceasta este genial si fara cusur. Este de un rafinament..fusta e impecabila. Nu stiu ce sa spun. Ma uit la tine muta!”.
Ce spun si Alex Abagiu si Maurice Munteanu, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Maria

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました