Bravo, ai stil! – Georgiana, la limita cu ti… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Georgiana, la limita cu ti… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Georgiana, la limita cu ti…

未分類
Bravo, ai stil! – Georgiana, la limita cu tinuta! Alex: ,,Un moment sexy cu sotia lui Mos Craciun"
Bravo, ai stil! – Georgiana, la limita cu tinuta! Alex Abagiu: ,,Un moment sexy cu sotia lui Mos Craciun”

Aspetarea a luat sfarsit si dupa patru zile de foc pentru cele opt concurente ale sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, urmeaza cea de-a 12-a gala, o gala aparte, o gala cu un concept unic: ,,Cabaret Moulin Rouge”! O sa ne distram pe cinste in aceasta seara, vom avea parte de cele mai senzationale tinute, doar ca, din pacate, la final ne vom lua ramas bun de la o concurenta. Pana atunci, insa, sa dam drumul defilarilor! Iata ce ne-au pregatit concurentele noastre minunate.
P.S. – Nu uitati sa va votati favorita! ❤

In editia din 23 iunie, in cea de-a 12-a gala a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”, cea de-a patra concurenta care ne incanta privirile este Georgiana. Asemeni colegelor ei, care s-au intrecut in momente care mai de care mai senzuale, Georgiana a ridicat stacheta. Momentul nu a avut-o doar pe ea in prim plan, ci si o prezenta masculina. Urmeaza un moment de-a dreptul fabulos in editia concept: ,,Cabaret Moulin Rouge”.

Momentul ca momentul, insa ce parere au juratii despre tinuta propusa de Georgiana? Daca colegelor nu le-a placut 100%, speram ca din partea celor trei fantastici sa avem un verdict pozitiv!
Alex Abagiu: ,,Nu pot sa spun ca a fost un look curat, editat. M-as gandi mai degraba la un moment sexy cu sotia lui Mos Craciun!”. Ce note a primit frumoasa noastra concurenta, aflam din acest material.

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Georgiana

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました