Bravo, ai stil! – Alexandra si Rebecca, regl… | 質問の答えを募集中です! Bravo, ai stil! – Alexandra si Rebecca, regl… | 質問の答えを募集中です!

Bravo, ai stil! – Alexandra si Rebecca, regl…

未分類
Bravo, ai stil! – Alexandra si Rebecca, reglare de conturi dupa rafuiala din editia concept!
Bravo, ai stil! – Alexandra si Rebecca, reglare de conturi dupa rafuiala din editia concept!

Cat de repede am ajuns si in cea de-a 17-a saptamana a sezonului 8 – ,,Bravo, ai stil!”. Este miercuri, asa ca duelul stilistic incepe din nou, iar cele opt concurente aspirante la titlul de ,,Cea mai stilata femeie din Romania” trebuie sa arate ceea ce pot si ca isi merita locul aici.
Editia concept de vinerea trecuta, ,,Papusi”, a reusit sa le faca pe fetele noastre dragi sa isi depaseasca multe limite. E adevarat, au existat si critici, insa critici constructive. Juratii nu au fost deloc indulgenti, iar majoritatea au obtinut note mari pe munca si creativitatea lor.
Ei bine, si editia din aceasta seara se anunta la fel de incendiara ca cele difuzate pana acum. Ne vom distra alaturi de concurente si de jurati, vom afla mai multe trucuri si informatii din lumea modei, dar vom fi martorii si scenelor controversate si picante din culise. Ramaneti alaturi de noi si nu uitati sa va votati concurenta preferata.
P.S – Sa stiti ca azi avem parte de intalnire cu o noua concurenta. Cine este, cum o cheama, de unde vine, cu ce ganduri la ,,Bravo, ai stil!”, aflam in aceasta seara.

In editia din 26 iulie, cea de-a treia concurenta care ne incanta privirile este Alexandra, una dintre cele mai bune concurente ale acestui sezon, concurenta ce a reusit sa faca o impresie super buna in editia concept ,,Papusi”, concurenta care munceste din greu pentru tinutele sale si cere are extrem de multa creativitate. Tare suntem curiosi daca si in aceasta seara si-a pus amprenta in styling, caci acesta este un punct extrem de important in crearea tinutelor. Juratii vor sa vada tusa personala si un plus de originalitate. Haideti sa vedem ce ne-a pregatit.

Daca va aduceti aminte, in editia concept, asta dupa ce Alexandra a scos la suprafata un aspect extrem de important, insa care inca nu este dovedit, despre Rebecca, si Rebecca a ales ca in editia concept de vinerea trecuta sa se ,,razbune” pe Alexandra. Tanara a spus ca Alexandra ar veni la filmari cu masina lui Catalin Botezatu, insa Alexandra a povestit pe larg cum si in ce context a ajuns acea masina in posesia ei. In culise, acest subiect a fost dezbatut intens in culise, dar si in platou. Acuzatiile si afirmatiile furtunoase au continuat si in platou. Mai mult, prietenia dintre Catalin Botezatu si Alexandru o intriga pe Iris: ,,Nu stiam ca se cunoaste cu un fost jurat. Cumva mi-a ridicat niste semne de intrebare!”. Acum, intrebarea decisiva este: s-a razbunat Rebecca cu orice pret pe Alexandra?

#KanalD2 #BravoAiStil!Sezonul8 #FashionShow #IlincaVandici #RalucaBadulescu #MauriceMunteanu #AlexandruAbagiu #Alexandra

Ne puteti urmari si pe:
http://www.kanald.ro/
http://www.wowbiz.ro/
http://www.stirilekanald.ro/

Copyright © Toate drepturile rezervate.



 ⬇人気の記事!⬇

タイトルとURLをコピーしました